Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo lanceert DOit-apps voor Android, iOS en Windows tablets

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2014, 13:11 CategorieAndroid

Gisteren presenteerde Lenovo de nieuwe Yoga Tablet 10 HD+ met krachtigere processor en hoge resolutie display. De tablet wordt standaard voorzien van de door Lenovo ontwikkelde DOit-apps maar ook andere Android tablets, Apple’s iPad en Windows tablets krijgen toegang tot de apps.

Lenovo laat vandaag weten vijf nieuwe DOit-apps voor Android, iOS en Windows tablets te lanceren. Met de SHAREit-app kun je draadloos en zonder internetverbinding bestanden als foto’s, video’s en apps uitwisselen met andere mobiel apparaten. De SECUREit-applicatie zorgt er volgens de fabrikant voor dat je tablet beschermd is tegen virussen en malware.

Lenovo-DOit-apps-2

De SYNCit-app maakt een back-up van al je contacten, SMS berichten en oproepen zodat je belangrijke informatie nooit kwijt raakt en gemakkelijk kunt terug vinden. De SNAPit Camera-applicatie is een alternatieve camera-app met onder andere filters en effecten. De SEEit Gallery-app maakt het mogelijk je gemaakte foto’s te organiseren, onder meer middels gezichtsherkenning. Daarnaast kun je met deze app ook foto’s bewerken met effecten en filters. 

De DOit apps van Lenovo zijn vooraf geïnstalleerd op geselecteerde Lenovo tablets en smartphones. SHAREit, SYNCit (alleen smartphones) en SECUREit zijn gratis verkrijgbaar voor smartphones en tablets van andere merken. Daarnaast is SHAREit ook beschikbaar voor Windows PC’s en Apple’s iPad. SNAPit en SEEit zijn alleen beschikbaar op tablets en smartphones van Lenovo.

  • Delen:
Lenovo Yoga Tablet 10 HD+
Android Jelly Bean (4.3)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.