Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Miix 2 10 met Windows 8.1 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2014, 12:02 CategorieWindows

Sinds deze week kun je in Nederland naar de winkel voor de nieuwste hybride Windows 8 tablet van Lenovo, de Lenovo Miix 2 10. Dit model wordt in Nederland verkocht voor een adviesprijs van 499 euro.

Lenovo Miix 2 10 kopen

De Lenovo Miix 2 10 werd afgelopen januari tijdens CES 2014 aangekondigd en moest volgens Lenovo vanaf april in de Nederlandse winkels liggen. Echter laten een aantal oplettende bezoekers ons weten dat de tablet reeds op voorraad is bij diverse Nederlandse winkels. Momenteel verkopen onder meer Saturn en MediaMarkt de tablet voor een prijs van 499 euro.

Lenovo-Miix-2-10-4

Specificaties en features

Voor dit bedrag krijg je een 10.1-inch tablet met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels, een Intel Atom Bay Trail Z3740-chip, 2GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Ook beschikt de tablet over een HDMI-poort, Bluetooth 4.0 en een microSD-kaartlezer. Standaard wordt het model geleverd met het AccuType-toetsenbord dock. Hiermee krijg je een volledig toetsenbord met USB 2.0-aansluiting en JBL stereoluidsprekers met subwoofer.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Lenovo Miix 2 10.

Lenovo Miix 2 11

Naast de Miix 2 10 introduceerde Lenovo in januari de Miix 2 11. Deze versie beschikt over een een iets groter 11.6-inch display, meer werk- en opslaggeheugen en een Intel Haswell-processor. De adviesprijs van dit model bedraagt 699 euro en de verkoop gaat waarschijnlijk volgende maand pas van start.

  • Delen:
Lenovo Miix 2 10
Windows 8
Lenovo Miix 2 11
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.