Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo toont teaserafbeelding voor nieuwe tablet

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2014, 13:21 CategorieAndroid

MWC 2014 staat op het punt van beginnen maar voordat het geweld van nieuwe tablets en smartphones losbarst toont Lenovo nog een teaser. Het bedrijf heeft een afbeelding gepubliceerd van één van de tablets die deze week aangekondigd zal worden.

Lenovo heeft de afgelopen maanden heel wat nieuwe tablets aangekondigd, zowel met Android als met Windows 8. Zo toonde de fabrikant tijdens CES 2014 onder meer de ThinkPad 8 en de Miix 2 10. Eind vorig jaar werden de unieke Yoga Tablet 8 en Yoga Tablet 10 met Android op de markt gebracht.

Uit de afbeelding die Lenovo gisteren via Twitter verspreid heeft kunnen we helaas maar weinig halen. Het lijkt te gaan om een Android tablet met een slank design en dunne bezels rondom het display. Dat de camera zich aan de linkerkant van de afbeelding bevindt duidt op een aanbevolen oriëntatie in portrait-modus.

Mogelijk komt Lenovo deze week met een 8-inch premium tablet, voorzien van een hoge resolutie display en een recente Android-versie. Tot op heden heeft het bedrijf zich namelijk vooral gericht op de goedkopere tablets. De verwachting is dat we vanavond al meer te weten komen over deze tablet, maar Lenovo brengt naar alle waarschijnlijkheid meer nieuwe modellen mee naar MWC 2014.

Lees meer over de verwachtingen voor MWC 2014.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.