Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logic Instrument lanceert robuuste Fieldbook E1 Android tablet

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2014, 13:14 CategorieAndroid

Logic Instrument is een bedrijf dat zich al langere tijd richt op robuuste mobiele oplossingen voor zakelijke gebruikers en sinds de samenwerking met Archos komt het bedrijf met een aantal nieuwe productcategorieën. Speciaal voor de industrie en defensie lanceert Logic Instrument de Fieldbook E1, een 10.1-inch Android tablet met een robuust design.

De Fieldbook E1 is volgens het bedrijf een tablet die tegen een stootje kan, geen problemen heeft met extreem lage of hoge temperaturen en zowel water- als stofdicht is. De tablet beschikt over een 10.1-inch FieldView Pro-display dat een optimale leesbaarheid in zonlicht mogelijk moet maken en is voorzien van een 1.366 bij 768 pixels resolutie. Het display kan daarbij met handschoenen aan bediend worden.

Logic-fieldbook-E1-2

Onder de motorkap van de tablet vinden we een Texas Instruments OMAP 4460 dualcore-processor met een kloksnelheid van 1.5GHz, 1GB aan werkgeheugen, maximaal 64GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden. Ook is de tablet voorzien van alle bekende connectiviteitsopties, waaronder een HDMI- en USB-poort, GPS, WiFi en Bluetooth met NFC. De 10.000mAh batterij moet ervoor zorgen dat je zeker een volle dag met de tablet vooruit kunt.

De Fieldbook E1 van Logic Instrument draait op het al wat oudere Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Over de prijs en beschikbaarheid is nog niks bekend maar waarschijnlijk komt het model alleen voor bedrijven op de markt. Speciaal voor de zakelijke markt brengt Logic Instrument samen met Archos ook een aantal reeds gelanceerde tablets onder een andere naam op de markt. Zo wordt de Archos 101 XS 2 als de Logic 101 XS 2 op de markt gebracht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.