Win een van de drie Google Play Gift Cards ter waarde van 25 euro!

07 februari 2014 2 Minuten 84 Reacties
Google-Play-retina

Het is officieel nog niet mogelijk maar in Nederland kun al Google Play Gift Cards kopen waarmee je apps uit de Play Store kunt aanschaffen. Deze week geven we drie cadeaukaarten weg.

In Nederland kun je wanneer je een Android tablet of smartphone hebt al tijden terecht in de Google Play Store voor het downloaden van apps, en sinds kort zelfs voor het downloaden van boeken. Het ontbreekt echter nog steeds aan de mogelijkheid om giftcards te kopen.

In onder meer de VS en Duitsland is het reeds mogelijk om een Google Play Gift Card te kopen en hiermee applicaties of andere content in de Play Store aan te schaffen. Ook is het mogelijk om deze kaart cadeau te doen aan een ander. Een bijkomend voordeel hiervan is dat je niet meer per se een credit card aan je Google-account hoeft te hangen om applicaties te kunnen kopen.

Google Play cadeaukaarten in Nederland

Er gaan al maanden geruchten over de komst van Google Play Gift Cards naar Nederland maar tot nu toe is nog niks officieel door Google bevestigd. Toch is het al mogelijk om een cadeaukaart voor de Google Play Store te kopen in Nederland. De website Playcardgiftcodes.nl biedt namelijk de mogelijkheid om uit Frankrijk en Duitsland geïmporteerde Gift Cards te kopen, welke zonder problemen werken in de Nederlandse Play Store. De website verkoopt Google Play kaarten digitaal via iDEAL, Mistercash en andere online betaalwijzen. Je hebt de keuze uit kaarten van 15 euro, 25 euro en 50 euro. Omdat ze geïmporteerd worden en er dus servicekosten bijkomen betaal je per kaart 2,99 euro extra.

Het gebruik van een Google Play Gift Card is zeer eenvoudig. Wanneer je de Play Store via de website bezoekt krijg je links in het menu de optie ‘Tegoed inwisselen’ te zien. Klik hierop en vul vervolgens de code die achterop de cadeaukaart staat in en het tegoed wordt aan je account gekoppeld. Wanneer je de Play Store via de app bezoekt kun je links bovenaan het menu openen en via ‘Inwisselen’ de code invoeren.

Win een Google Play Gift Card!

Samen met Playcardgiftcodes.nl hebben we een leuke actie opgezet voor alle bezitters van een Android tablet of smartphone. We mogen namelijk drie Google Play Gift Cards ter waarde van 25 euro weggeven. Meedoen is heel simpel; je laat een reactie onder dit artikel achter waarin je duidelijk maakt waarom jij een cadeaukaart wilt winnen. Daarnaast deel je dit artikel (via onderstaande knoppen) op Facebook, Google+ of Twitter.

Elke dag – vrijdag, zaterdag en zondag – verloten we één van de Gift Cards onder diegenen die gereageerd en gedeeld hebben. Succes en houd dit artikel, onze Facebook en onze Twitter in de gaten voor de winnaars!

Winnaars

Vrijdag: Peter van Laethem
Zaterdag: B. van Dee
Zondag: Johan

De actie is afgelopen!

Reacties (84)