Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Medion Lifetab MD98516 vanaf 26 februari te koop bij de Aldi

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2014, 13:02 CategorieAndroid

Supermarktketen Aldi werkt al jaren samen met Medion en heeft zo nu en dan interessante aanbiedingen op het gebied van tablets. Vanaf 26 februari kun je bij de Aldi terecht voor de Medion Lifetab MD98516, een 10.1-inch Android tablet met een prijs van 179 euro.

Medion is inmiddels een bekende speler in de Nederlandse tabletmarkt en biedt middenklasse producten tegen interessante prijzen aan. De Lifetab MD98516 is één van de nieuwe modellen van het bedrijf en wordt vanaf 26 februari bij de Aldi verkocht. Dit model is voorzien van een 10.1-inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en draait op Android 4.2 Jelly Bean.

Medion Lifetab MD98516

Voor 179 euro krijg je op papier prima specificaties. Naast de 1.280 bij 800 pixels resolutie is de tablet voorzien van een quadcore-processor met een kloksnelheid van 1.6GHz, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden, een microUSB- en microHDMI-poort, twee camera’s, en een batterijduur van zo’n 6 uur. Het geheel draait op Android 4.2 Jelly Bean, vanzelfsprekend met toegang tot de Google Play Store.

Voor rond de 179 euro zijn momenteel meerdere 7-inch tablets te koop, voor 10.1-inch tablets moet vaak een paar tientjes extra neergelegd worden. Het is op papier dus een interessante aanbieding. Er zijn inmiddels al wat reviews van dit model gepubliceerd, onder meer van Computerbild, en daarin wordt de tablet beoordeeld als redelijk goed.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.