Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijke afbeeldingen Sony Xperia Tablet Z2 duiken op

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2014, 9:59 CategorieAndroid

Gisteren doken de specificaties van de nog onaangekondigde Sony Xperia Tablet Z2 op en vandaag zien we de mogelijk eerste afbeeldingen van Sony’s nieuwste high-end tablet verschijnen. De tablet moet met een profiel van 6.4 millimeter dunner zijn dan de iPad Air.

Over een ruime week gaat in Barcelona het Mobile World Congres 2014 van start en ook Sony is hier van de partij. De Japanse fabrikant komt waarschijnlijk met de opvolger van de populaire Xperia Tablet Z. Van dit model doken gisteren de mogelijke specificaties op en vandaag zijn via Twitter persafbeeldingen van de tablet verschenen.

De Xperia Tablet Z2 zou op verschillende punten verbeterd zijn. Zo is de Snapdragon S4-processor vervangen voor de nieuwere Snapdragon 800-chip, is het werkgeheugen verhoogd naar 3GB en is de behuizing met een profiel van 6.4 millimeter een stuk slanker. Ook is het gewicht volgens de gelekte specificaties verlaagd naar 426 gram voor de wifi-only versie en 439 gram voor de 4G/LTE-versie.

Verder zou de tablet onder meer beschikken over 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden, een 6.000mAh accu en Android 4.4 KitKat als besturingssysteem. Net als zijn voorganger moet de Xperia Tablet Z2 voorzien zijn van een behuizing die waterdicht en stofdicht is. De tablet komt waarschijnlijk in een witte en een zwarte variant op de markt en moet ergens in april in de winkels liggen.

  • Delen:
Sony Xperia Tablet Z
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.