Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 3 Neo vergeleken met de Galaxy Note 3

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2014, 13:46 CategorieAndroid

Vorige week kondigde Samsung de Galaxy Note 3 Neo aan, een 5.5-inch phablet die als goedkope variant van de Galaxy Note 3 in de markt gezet wordt. De phablet moet in maart in Nederland te koop zijn voor een adviesprijs van 579 euro. In onderstaande video krijgen we een eerste indruk van het toestel en wordt deze vergeleken met zijn duurdere broer, de Galaxy Note 3.

De Samsung Galaxy Note 3 Neo is voorzien van een 5.5-inch Super amoled-display met een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, een Exynos hexacore-processor met een kloksnelheid van 1.6GHz, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen. De phablet draait op Android 4.3 Jelly Bean en wordt natuurlijk geleverd met de bekende S-Pen stylus die in de behuizing opgeborgen kan worden. De website PhoneArena heeft de Samsung Galaxy Note 3 Neo al in handen gehad en onderstaande uitgebreide preview gemaakt waarin we een eerste indruk van het toestel krijgen.

PhoneArena heeft de Galaxy Note 3 Neo ook vergeleken met de duurdere (kijkend naar de adviesprijs) Galaxy Note 3. Dit high-end model is uitgerust met onder meer een 5.7-inch Super amoled-display met Full HD-resolutie, 3GB aan werkgeheugen, een Snapdragon 800-processor en Android 4.4 KitKat als besturingssysteem.

De verwachting is dat de Galaxy Note 3 Neo voor minder dan de adviesprijs van 579 euro in Nederland geïntroduceerd wordt. Voor een paar tientjes minder kun je nu immers de Note 3 al kopen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 3 Neo
Android Jelly Bean (4.3)
Samsung Galaxy Note 3
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.