Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy NotePRO 12.2 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2014, 11:26 CategorieAndroid

Vorige week werd de Galaxy NotePRO 12.2 tijdens een persevenement in Amsterdam officieel in Nederland gelanceerd en sinds dit weekend verschijnt de tablet op voorraad bij de eerste Nederlandse winkels.

De Samsung Galaxy NotePRO 12.2 is de eerste tablet van Samsung met een formaat van 12.2-inch. Dit model wordt voornamelijk gericht op zakelijke gebruikers en creatievelingen door een groot schermoppervlak prefereren. De hardware is echter niet het enige interessante aan deze tablet. Samsung levert namelijk een hoop extra apps mee, onder meer voor het opslaan van data in de cloud, het voeren van videogesprekken en het op afstand bedienen van je pc.

De Galaxy NotePRO is onderdeel van de Note-serie en wordt dus standaard geleverd met de bekende S-Pen stylus die in de behuizing weggestopt kan worden. De tablet is voorzien van een 12.2-inch pls display met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels en draait op een Samsung Exynos 5 Octacore-processor met een kloksnelheid van 1.9Ghz. Verder beschikt de tablet onder meer over 3GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, twee camera’s, een microUSB 3.0-poort en Android 4.4 KitKat als besturingssysteem.

De Galaxy NotePRO 12.2 kan inmiddels bij de eerste Nederlandse winkels uit voorraad gekocht worden voor de adviesprijs van 749 euro. Alle winkels waar je de tablet kunt kopen vind je in onderstaande prijsvergelijking. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy NotePRO 12.2.

  • Delen:
Samsung Galaxy NotePRO 12.2
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.