Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 3 Game Edition verschijnt in Europa

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2014, 10:43 CategorieGaming

Eind vorig jaar kondigde Samsung de Galaxy Tab 3 Game Edition aan, een pakket met de Galaxy Tab 3 (8.0), een controller en een HDMI-adapter. Dit pakket, gericht op de mobiele gamer, is inmiddels bij diverse winkels in Europa verkrijgbaar voor een prijs van 349 euro.

Galaxy Tab 3 Game Edition

Met de Galaxy Tab 3 Game Edition wil Samsung inspelen op de alsmaar groeiende groep gebruikers die hun tablet inzet als portable game console. Het pakket bestaat uit de vorig jaar gelanceerde Galaxy Tab 3 (8.0) tablet met een formaat van 8-inch, een Game Pad controller die draadloos met de tablet gekoppeld kan worden, en een HDMI-adapter waarmee het beeld van de tablet op een extern display weergegeven kan worden.

Daarbij introduceert Samsung de Samsung Mobile Console-applicatie. Deze app-portal biedt toegang tot een selectie aan games die volgens de Koreaanse fabrikant perfect werken met de Game Pad controller. Ook games uit de Play Store die ondersteuning voor een controller bieden kunnen echter zonder problemen gespeeld worden.

Galaxy-Tab-3-Game-Edition-2

De Samsung Galaxy Tab 3 (8.0) is één van de tablets uit de Galaxy Tab 3-serie en draait op een dualcore-processor van de Koreaanse fabrikant. Verder beschikt de tablet over een 1280 bij 800 pixels resolutie, 1.5GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen en Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem. Lees ook onze Galaxy Tab 3 (8.0) review.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Tab 3 Game Edition is inmiddels bij de Duitse Media Markt te koop voor een adviesprijs van 349 euro. De verwachting is dat het pakket binnenkort ook in de Nederlandse winkels komt te liggen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 (8.0)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.