Samsung Galaxy Tab 3 Game Edition verschijnt in Europa

04 februari 2014 1 Minuut 0 Reacties
Galaxy-Tab-3-Game-Edition

Eind vorig jaar kondigde Samsung de Galaxy Tab 3 Game Edition aan, een pakket met de Galaxy Tab 3 (8.0), een controller en een HDMI-adapter. Dit pakket, gericht op de mobiele gamer, is inmiddels bij diverse winkels in Europa verkrijgbaar voor een prijs van 349 euro.

Galaxy Tab 3 Game Edition

Met de Galaxy Tab 3 Game Edition wil Samsung inspelen op de alsmaar groeiende groep gebruikers die hun tablet inzet als portable game console. Het pakket bestaat uit de vorig jaar gelanceerde Galaxy Tab 3 (8.0) tablet met een formaat van 8-inch, een Game Pad controller die draadloos met de tablet gekoppeld kan worden, en een HDMI-adapter waarmee het beeld van de tablet op een extern display weergegeven kan worden.

Daarbij introduceert Samsung de Samsung Mobile Console-applicatie. Deze app-portal biedt toegang tot een selectie aan games die volgens de Koreaanse fabrikant perfect werken met de Game Pad controller. Ook games uit de Play Store die ondersteuning voor een controller bieden kunnen echter zonder problemen gespeeld worden.

Reacties (0)