Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2014, 12:03 CategorieAndroid

Begin dit jaar introduceerde Samsung de Galaxy Tab 3 Lite, een goedkopere versie van de Galaxy Tab 3 (7.0). Deze tablet is inmiddels te koop in Nederland voor een adviesprijs van 159 euro.

Specificaties en features

De Galaxy Tab 3 Lite 7.0 is een 7-inch tablet met Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem en daar overheen Samsung’s TouchWiz interface. De tablet beschikt onder meer over een dualcore-processor van Marvell, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden, een camera aan de achterzijde en een 3.600mAh accu.

Samsung-Galaxy-Tab-3-Lite-2

De verwachting was dat Samsung de Galaxy Tab 3 Lite voor een prijs van rond de 100 euro in de markt zou zetten maar helaas ligt de adviesprijs een stuk hoger. De adviesprijs ligt zelfs op hetzelfde niveau als waar de originele Galaxy Tab 3 (7.0) momenteel voor gekocht kan worden. Dit model, met een iets grotere accu en een camera aan de voorzijde kan voor iets meer dan 160 euro gekocht worden. Wel is deze tablet voorzien van Android 4.1 Jelly Bean, een iets oudere versie van Android.

Bekijk alle specificaties van de Galaxy Tab 3 Lite en Galaxy Tab 3 (7.0).

Galaxy Tab 3 Lite kopen

De eerste winkels hebben de Galaxy Tab 3 Lite inmiddels opgenomen in het assortiment. Zo kan de tablet bij Bol.com uit voorraad gekocht worden voor 159 euro en verwachten Tabletcenter en Wehkamp de tablet binnen enkele dagen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 Lite
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.