Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 (SM-T530) en 8.0 (SM-T330) gespot bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2014, 11:41 CategorieAndroid

Het begint er steeds meer op te lijken dat we op korte termijn nieuwe middenklasse tablets van Samsung gaan zien. De Koreaanse fabrikant komt waarschijnlijk eind deze maand met drie nieuwe modellen in de Galaxy Tab 4-serie, twee daarvan zijn inmiddels ook opgedoken bij de FCC.

Afgelopen week zijn er diverse geruchten verschenen over nog onaangekondigde tablets in de Samsung Galaxy Tab 4-serie. De serie zou bestaan uit de 7-inch Galaxy Tab 4 (7.0), de 8-inch Galaxy Tab 4 (8.0) en de 10.1-inch Galaxy Tab 4 (10.1). Vandaag zijn de laatste twee modellen, met modelnummers SM-T330 en SM-T530, opgedoken bij de Amerikaanse FCC, wat inhoudt dat ze klaar zijn voor lancering.

Kijkend naar de vorige week verschenen geruchten zou Samsung weinig drastische verbeteringen doorvoeren ten opzichte van de Galaxy Tab 3 modellen. Alle drie de tablets zouden beschikken over een 1.280 bij 800 pixels resolutie, draaien op Android 4.4 KitKat en voorzien zijn van een quadcore-processor. Mogelijk kiest Samsung voor de Snapdragon 400-chip van Qualcomm.

Eind deze maand vindt in Barcelona het Mobile World Congres 2014 plaats. De verwachting is dat Samsung tijdens deze beurs de nieuwe modellen in de Galaxy Tab 4-serie aan het publiek toont.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 4 (10.1)
Android KitKat (4.4)
Samsung Galaxy Tab 4 (8.0)
Android KitKat (4.4)
Samsung Galaxy Tab 4 (7.0)
Android KitKat (4.4)

Reacties

  1. wybo jellema
    24 mei, 2014 om 14:43

    is die witte ipad heel groot
    die ik vrijdag krijg ?
    wybo jellema

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.