Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy TabPRO tablets te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2014, 14:18 CategorieAndroid

Sinds twee weken ligt in Nederland de nieuwe Samsung Galaxy NotePRO 12.2 in de winkels. De Koreaanse fabrikant brengt echter ook high-end modellen zonder stylus naar Nederland; de Galaxy TabPRO tablets. Inmiddels zijn deze tablets uit voorraad te koop bij de eerste winkels.

Samsung Galaxy NotePRO

Afgelopen januari introduceerde Samsung de high-end Galaxy NotePRO en Galaxy TabPRO series. De eerste serie bestaat voorlopig uit één model; de Galaxy NotePRO 12.2, een 12.2-inch tablet met hoge resolutie display, krachtige quadcore- of octacore-processor, 3GB aan werkgeheugen en Android 4.4 KitKat als besturingssysteem. Afgelopen week hebben we al een uitgebreide review van de Galaxy NotePRO gepubliceerd. We waren met name onder de indruk van het display en de prestaties.

Samsung Galaxy TabPRO

Inmiddels verschijnen ook de eerste Galaxy TabPRO tablets in de Nederlandse winkels. Deze serie bestaat uit de 8.4-inch Galaxy TabPRO 8.4, de 10.1-inch Galaxy TabPRO 10.1 en de 12.2-inch Galaxy TabPRO 12.2. Qua specificaties komen deze modellen grotendeels overeen met de hierboven besproken Note-versie, vanzelfsprekend wel zonder de bekende S-Pen stylus.

Samsung-Galaxy-TabPRO-8-4

Alle tablets in de Galaxy TabPRO-serie beschikken over een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels en komen met 3GB aan werkgeheugen. Alle varianten van de 8.4-inch versie draaien op een Qualcomm Snapdragon 800-processor, terwijl de Wifi-only varianten van de 10.1-inch en 12.2-inch versies op een Exynos-processor van Samsung draaien. Verder zijn de tablets allemaal voorzien van 16GB of 32GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, Bluetooth, twee camera’s, een microUSB-poort en Android 4.4 KitKat.

Prijs en beschikbaarheid

Op dit moment biedt Tabletcenter als één van de eerste winkels de tablets in de Galaxy TabPRO-serie uit voorraad aan. De 8.4-inch versie is te koop vanaf 389 euro, de 10.1-inch versie kost minimaal 479 euro en de 12.2-inch variant heeft een prijs van 649 euro. Een overzicht van alle specificaties, prijzen en features vind je in onze tablet database. Hier kun je de tablets ook vergelijken.

  • Delen:
Samsung Galaxy TabPRO 8.4
Android KitKat (4.4)
Samsung Galaxy TabPRO 10.1
Android KitKat (4.4)
Samsung Galaxy TabPRO 12.2
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.