Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung publiceert commercial Galaxy NotePRO 12.2

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2014, 10:27 CategorieAndroid

Na jaren met name gefocust te hebben op tablets in het middenklasse segment komt Samsung dit jaar met een groot aantal high-end tablets. Zo introduceert de Koreaanse fabrikant deze week de Galaxy NotePRO 12.2.

Samsung heeft tijdens CES 2014 diverse high-end Android tablets aangekondigd, waaronder twee tablets met een formaat van 12.2-inch. De Galaxy NotePRO 12.2 en Galaxy TabPRO 12.2 komen op veel punten overeen maar alleen het Note-model beschikt over de bekende S-Pen stylus. Dit model is inmiddels in Nederland te koop en Samsung heeft ook reeds een commercial van de tablet gepubliceerd.

De Samsung Galaxy NotePRO is een 12.2-inch tablet met Android 4.4 KitKat als besturingssysteem. De tablet is voorzien van een 2.560 bij 1.600 pixels resolutie en draait op een Samsung Exynos 5 Octacore-processor met een kloksnelheid van 1.9GHz. Verder beschikt de tablet over 3GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen, een 9.500mAh accu, een microSD-kaartlezer en een groot aantal meegeleverde applicaties.

De Galaxy NotePRO is inmiddels te koop in Nederland voor een adviesprijs van 749 euro. In onderstaande prijsvergelijking vind je de winkels waar je de tablet kunt kopen.

  • Delen:
Samsung Galaxy NotePRO 12.2
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.