Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung vergelijkt Galaxy TabPRO 10.1 met iPad Air in commercial

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2014, 10:46 CategorieAndroid

Samsung heeft deze week een commercial online gezet waarin de nieuwe Galaxy TabPRO 10.1 vergeleken wordt met één van de populairste tablets van dit moment; de iPad Air. Zoals we wel vaker zien in de techwereld steekt Samsung de draak met Apple’s tablet.

De Koreaanse fabrikant gebruikt in de commercial een volledig zwarte achtergrond, waar Apple altijd een volledig witte achtergrond gebruikt. Ook gebruikt Samsung net als Apple een potlood om aan te geven hoe dun de iPad Air is maar achter deze iPad Air zien we een nog dunnere Galaxy Tab PRO 10.1 verschijnen.

Natuurlijk worden de punten uitgelicht waarop de Galaxy TabPRO 10.1 in het voordeel is. Zo is het volgens Samsung veel eenvoudiger en makkelijker om de multitasken op de Android tablet, onder meer door het gebruik van verschillende vensters. Ook is de Galaxy TabPRO 10.1 volgens Samsung geschikter voor het bekijken van films door het hoge resolutie display met een formaat van 16:9.

De Samsung Galaxy TabPRO 10.1 is één van de drie high-end Galaxy tablets die Samsung deze maand naar Nederland brengt. De tablet beschikt onder meer over een hoge resolutie display, een quadcore-processor, Android 4.4 KitKat en een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy TabPRO 10.1.

  • Delen:
Samsung Galaxy TabPRO 10.1
Android KitKat (4.4)
Apple iPad Air
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.