Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba brengt Portégé Z10t-A-12W convertible naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2014, 13:32 CategorieWindows

Eerder deze week publiceerden we een artikel over twee nieuwe convertibles met Windows 8.1 van Toshiba. Inmiddels heeft de Nederlandse tak van het bedrijf bevestigd dat de Portégé Z10t-A-12W naar Nederland komt.

De Toshiba Portégé Z10t-A-12W is een nieuwe versie van de in 2013 gelanceerde Portégé Z10t maar beschikt nog steeds over het bekende convertible design. Het display kan losgekoppeld worden van het keyboard dock en los als tablet gebruikt worden. Qua uiterlijk zijn verder ook geen noemenswaardige verbeteringen doorgevoerd.

Toshiba-portege z10t-a-12w

Onder de motorkap heeft Toshiba wel wat verbeteringen doorgevoerd. Zo vinden we in het nieuwe model een Intel Core i5-processor uit de Haswell-familie terug, vergezeld door 4GB aan DDR3-werkgeheugen en 128GB aan SSD opslaggeheugen. Het 11.6-inch ips lcd display is voorzien van een 1.920 bij 1.080 pixels resolutie en een coating die reflecties tegen moet gaan.

Toshiba-Portege-2

Verder beschikt de convertible over Bluetooth 4.0, wifi-ac en 4G/3G voor draadloze communicatie, kunnen accessoires gekoppeld worden middels een USB 3.0 en een USB 2.0-poort, en is er een microHDMI-poort voor het koppelen van een extern display. Het apparaat is voorzien van een 39Wh accu en draait op de Pro-versie van Windows 8.1.

De Toshiba Portégé Z10t-A-12W moet vanaf eind februari in de Nederlandse winkels liggen voor een adviesprijs van 1.499 euro.

  • Delen:
Toshiba Portégé Z10t-A
Windows 8

Reacties

  1. Leo Klepper
    10 februari, 2014 om 17:17

    Wat een gruwelijk duur ding!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.