Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba introduceert twee nieuwe Portege Windows 8 convertibles

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2014, 10:28 CategorieWindows

Toshiba richt zich met de Portege-serie convertibles en laptops al een tijdje op de zakelijke markt en deze week introduceert de Japanse fabrikant twee nieuwe modellen in de serie. De Portege Z10t 12Z en 12W zijn beiden uitgerust met Windows 8.1.

De Toshiba Portege Z10t 12Z en 12W zijn nieuwe varianten van de vorig jaar gelanceerde Portege Z10t. Beide modellen zijn zogenaamde hybride of convertible laptops waarbij het display losgekoppeld kan worden van het keyboard dock en als tablet ingezet kan worden.

Beide Ultrabooks zijn voorzien van een 11.6-inch ips lcd display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels en een coating die reflecties tegen moet gaan. De Portege Z10t 12W is uitgerust met een Intel Core i5-4210Y-processor en 128GB aan opslaggeheugen, terwijl de Portege Z10t 12Z over een Intel Core i5-4300Y-processor en 256GB aan opslaggeheugen beschikt.

Toshiba-Portege-2

Daarbij zijn de modellen uitgerust met Bluetooth 4.0 en WiFi voor draadloze communicatie, een SD-kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden, twee USB-poorten, een HDMI- en een microHDMI-poort, een webcam aan de voorzijde en een 3 megapixel camera aan de achterzijde. Beide laptops draaien op Windows 8.1 Pro software.

De Portege Z10t 12W krijgt in Duitsland een adviesprijs van 1.749 euro, terwijl de Portege Z10t 12Z 2.049 euro gaat kosten. Over de Nederlandse prijs en beschikbaarheid is nog niks bekend.

  • Delen:
Toshiba Portégé Z10t-A
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.