Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update Sony Xperia Tablet Z verbetert Bluetooth en accuduur

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2014, 10:39 CategorieAndroid

Sony laat de laatste tijd zien dat mensen die reeds een tablet van het bedrijf gekocht worden niet vergeten worden. De Japanse fabrikant blijft goede ondersteuning bieden en rolt met regelmaat updates uit. Deze week heeft Sony weer een update voor de populaire Xperia Tablet Z uitgebracht die de Bluetooth-functie en accuduur zou verbeteren.

Eind december heeft Sony de Xperia Tablet Z een update gegeven naar het recente Android 4.3 Jelly Bean en een update naar Android 4.4 KitKat staat al in de planning. Voordat het zover is wordt er echter nog een kleine update uitgerold die wat verbeteringen brengt. Zo moet na de update de Bluetooth-verbinding stabieler zijn, is de YouTube-applicatie verbeterd en moet de tablet iets langer meegaan op een volle lading door wat optimalisaties. De update wordt in fasen uitgerold dus het kan even duren voordat je een melding krijgt.

De Sony Xperia Tablet Z is nog steeds één van de beste tablets van dit model. Deze tablet is voorzien van een 10.1-inch display met een 1.920 bij 1.200 pixels resolutie en draait op een Qualcomm Snapdragon S4-processor. Ook beschikt de tablet over een waterdichte en stofdichte behuizing, 2GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen en een 8.1-megapixel camera. Er gaan geruchten dat Sony tijdens MWC 2014 een opvolger voor deze tablet presenteert.

  • Delen:
Sony Xperia Tablet Z
Android KitKat (4.4)

Reacties

  1. Rio
    10 februari, 2014 om 11:23

    Zo jammer dat goede Android devices geen fatsoenlijk MS office app hebben. Anders was ik nu nooit op zoek naar een Win8 tablet.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.