Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ZTE onthult betaalbare 6-inch Grand Memo II phablet

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2014, 12:07 CategorieAndroid

Een jaar geleden introduceerde ZTE de Grand Memo phablet met een formaat van 5.7-inch. Vandaag, een jaar later, komt het Chinese bedrijf met een opvolger; de Grand Memo II met een 6-inch formaat.

De ZTE Grand Memo II is een, volgens de fabrikant, betaalbare phablet met een 6-inch display. Dit display is voorzien van een 1.280 bij 720 pixels resolutie, de ips-techniek voor een hoge helderheid en wijde kijkhoeken, en Gorilla Glass 3 bescherming. Het geheel wordt aangestuurd door een Snapdragon 400 quadcore-processor. 

Verder is de phablet uitgerust met 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, een 13 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel webcam aan de voorzijde. Voor draadloze communicatie is het toestel uitgerust met Bluetooth 4.0, WiFi en 4G/LTE.

ZTE-Grand-memo-2-1

De Grand Memo draait op de meest recente versie van Google’s mobiele besturingssysteem, Android 4.4.2 KitKat. Daar overheen heeft ZTE de zelf ontwikkelde Mifavor 2.3-skin gelegd. Het toestel heeft een afmeting van 161.5 x 83 x 7.2 millimeter.

De ZTE Grand Memo wordt in eerste instantie in Azië gelanceerd. Later dit jaar moet de phablet ook op de Europese markt verschijnen. Over de prijs en exacte lanceerdata is nog niks bekendgemaakt. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.