Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aanbieding: Apple iPad Air 16GB voor 399 euro

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2014, 10:25 CategorieActies

Sinds gisteren biedt Apple de vierde generatie iPad, ook wel de iPad met Retina Display genoemd, opnieuw aan in de Apple Store. De tablet krijgt een prijs van 379 euro mee en is daarmee een interessante optie wanneer de iPad Air buiten je budget valt. Toch is er momenteel een optie om voor de iPad Air te kiezen en minder te betalen.

Actie Dixons

Dixons heeft momenteel een aantrekkelijke actie lopen voor de iPad Air. De tablet, uitgerust met 16GB aan opslaggeheugen, wordt namelijk verkocht voor een prijs van 399 euro. Dit is 50 euro minder dan de gemiddelde prijs die andere aanbieders hanteren en 20 euro meer dan de iPad met Retina Display. Je hebt de keuze uit een grijze en een witte variant, waarop je standaard drie jaar garantie krijgt. Bekijk de actie van Dixons. Deze loopt tot en met 30 maart aanstaande en de tablet kan opgehaald worden in de winkel of thuisbezorgd worden.

iPad Air

De Apple iPad Air is inmiddels alweer een aantal maanden in Nederland te koop en heeft een adviesprijs van 479 euro. De tablet is voorzien van een 9,7-inch display met een resolutie van van 2.048 bij 1.536 pixels en draait op een Apple A7-processor. Vanzelfsprekend is de tablet uitgerust met iOS 7-software. Ten opzichte van de vorige generatie is de iPad Air voorzien van een compacter design dat overeenkomt met het design van de iPad mini.

Review en vergelijken

Meer informatie en onze ervaringen met Apples nieuwste tablet vind je in onze iPad Air review. Voor een vergelijking tussen de verschillende modellen kun je terecht in de iPad vergelijking. Hierin zetten we de tweede, vierde en vijfde generatie iPad naast elkaar en behandelen we de belangrijkste verschillen en overeenkomsten.

 • Delen:
Apple iPad Air
iOS

Reacties

 1. Naomi
  03 april, 2014 om 16:13

  Het valt me op dat Apple producten vrijwel nooit in de aanbieding zijn, of dat winkels deze niet snel in de aanbieding gooien. Heeft Apple hier beperkingen voor opgelegd?

  • Martijn Chel
   03 april, 2014 om 20:08

   Ja, Apple heeft nogal wat regeltjes en als je jezelf daar niet aan houdt mag je niks verkopen :)

 2. JULIA
  21 juli, 2014 om 20:22

  Zijn er momenteel (21 juli, 2014) nog aanbiedingen voor de APPLE IPAD AIR? Zo ja, tot wanneer gelden die? Dit alles omdat ik zelf zeer slecht ben in het zoeken van aanbiedingen en acties…

  • KEES
   21 juli, 2014 om 20:31

   Hallo Julia,
   Toevallig lees ik net je bericht. Op dit moment is de apple ipad air in de aanbieding voor €379,- bij de Mediamarkt en Wehkamp (inclusief verzenden). Veel succes!
   Groeten Kees

 3. Allysa
  23 september, 2014 om 16:18

  Weet iemand of er nog ergens aanbiedingen zijn voor de ipad air? Ik ben iedere keer net te laat, helaas!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.