Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aanbieding: Samsung Galaxy TabPRO 10.1 vandaag voor 399,95 euro

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2014, 9:38 CategorieActies

Vanochtend zat er een opvallende aanbieding in onze mailbox die we absoluut even willen delen. De high-end Samsung Galaxy TabPRO 10.1, een tablet die pas enkele weken geleden in Nederland gelanceerd werd, wordt namelijk alleen vandaag verkocht voor 399,95 euro.

Via iBood, een site waar je terecht kunt voor aantrekkelijke dagaanbiedingen, wordt Samungs nieuwste 10.1-inch tablet aangeboden voor 399,95 euro. Dit is een korting van 80 euro op de adviesprijs van 479 euro. Normaal gesproken betekent dit niet direct dat je de tablet bij een site als iBood voor de laagste prijs krijgt aangezien de prijzen snel dalen. Nu is dat echter wel het geval aangezien alle winkels nog prijzen die rond de adviesprijs liggen hanteren. 

De Samsung Galaxy TabPRO 10.1 is één van de vier nieuwe PRO-tablets die Samsung afgelopen maand op de Nederlandse markt bracht. Dit model is voorzien van een 10.1-inch display met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels en draait op een Samsung Exynos 5 Octa-processor. Verder zien we onder de motorkap onder meer 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden, twee camera’s, een 8.200mAh accu en Android 4.4 KitKat-software.

Samsung heeft de tablets in de PRO-serie voorzien van een eigen TouchWiz-skin met Magazine UX-weergave. Daarnaast worden er verschillende apps, toepassingen en diensten meegeleverd die interessant zijn voor de zakelijke en/of intensieve gebruiker, waaronder de Hancom OfficeSuite, Remote PC-software en 50GB aan dropbox-ruimte.

Bekijk de iBood-aanbieding.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy TabPRO 10.1. Onze ervaringen met de PRO-tablets van Samsung lees je in de Galaxy NotePRO 12.2 review.

  • Delen:
Samsung Galaxy TabPRO 10.1
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.