Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

AC Ryan komt met 7-inch en 7.9-inch Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2014, 13:53 CategorieAndroid

Het voor menig consument onbekende AC Ryan komt met nieuwe Android tablets. Deze maand heeft het bedrijf een 7-inch model gelanceerd en uit een gelekte roadmap kunnen we opmaken dat er in juni een 7.9-inch model op de markt gebracht wordt.

Deze maand introduceert AC Ryan een 7-inch tablet die gaat onder de naam Tab 7X. Dit model is voorzien van een 7-inch lcd display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels en draait op een 1GHz dualcore ARM-processor. Verder is de tablet voorzien van 512MB aan werkgeheugen, 4GB aan opslaggeheugen, een microUSB-poort met OTG-ondersteuning, een microSD-kaartlezer en een webcam aan de voorzijde. De tablet draait op Android 4.2 Jelly Bean en kost 199 euro. Kijkend naar wat de concurrentie voor dit geld biedt kun je hem maar beter links laten liggen.

Een wellicht iets interessantere tablet is de nog onaangekondigde Tab 7.9X. Deze tablet beschikt volgens een gelekte roadmap over een 7.9-inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een dualcore ARM-processor, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, twee camera’s, een microUSB-poort, een microSD-kaartlezer en een 4.000mAh accu. Ook dit model draait op Android 4.2 Jelly Bean. Over de prijs van dit model is nog niets bekend maar de Europese lancering zou in juni plaatsvinden.

  • Delen:

Reacties

  1. Jan Bos
    20 maart, 2014 om 15:08

    Een AC Ryan mediaspeler gehad.
    Nooit meer AC Ryan voor mij.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.