Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Aspire Switch 10 Windows 8 hybride gelekt

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2014, 9:26 CategorieWindows

Gisteren zijn via de website Reddot21 een aantal onaangekondigde tablets, convertibles en hybride laptops gelekt. De website heeft de database geüpdatet met onaangekondigde modellen die over een innovatief of uniek design beschikken. Nadat we gisteren de Asus Transformer Pad TF303 al tegenkwamen is het nu de beurt aan de Acer Aspire Switch 10.

Acer heeft de Aspire Switch 10 nog niet officieel aangekondigd maar uit de omschrijving en afbeeldingen die Red Dot gepubliceerd heeft kunnen we opmaken dat het gaat om een hybride laptop die in verschillende modi en als stand-alone tablet gebruikt kan worden. Het apparaat draait op Windows 8 en beschikt over een 10.1-inch display. Bij het product is de volgende omschrijving geplaatst;

Aspire Switch 10 is a 10.1 inch compact portable 2-in 1 that combines with trinity modes for productivity, portability and pleasure features. By attaching the tablet onto its keyboard dock, Aspire Switch 10 becomes a familiar laptop with full function Windows 8.1 OS. Moreover, when it’s flip over the tablet and attach to the keyboard dock, it’s the beautiful presentation and sharing display. The rear cover of tablet is made by aluminum and NIL technology with gentle gray cross brush pattern to redefine the linear classic.

Acer-Aspire-Switch-10-lek

Het enige wat we dus zeker weten is dat het display een formaat van 10.1-inch heeft en dat het geheel op Windows 8.1 draait. Uit de afbeeldingen kunnen we ook nog opmaken dat de speakers zich aan de voorzijde bevinden, dat het keyboard dock over in ieder geval één USB-poort beschikt, en dat de tablet is voorzien van een microUSB-poort, een HDMI-poort, een camera aan de voorzijde en een microSD-kaartlezer.

Mogelijk rust Acer deze hybride tablet uit met een Intel Bay Trail- of Intel Core-processor. Het apparaat wordt waarschijnlijk als opvolger van de inmiddels 1,5 jaar geleden gelanceerde Iconia Tab W510 in de markt gezet. De overige specificaties zijn nog onbekend, net als de prijs en de beschikbaarheid.

  • Delen:
Acer Aspire Switch 10
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.