Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeelding onaangekondigde Samsung Galaxy Tab 4 (7.0) duikt op

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2014, 14:34 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Tab 3 tablets zijn inmiddels bijna een jaar te koop in Nederland en dat betekent dat we binnenkort waarschijnlijk opvolgers voor deze tablets kunnen verwachten. Er gaan al maanden geruchten over de Galaxy Tab 4 tablets, en ook zijn de specificaties als menigmaal voorbij gekomen. Een afbeelding ontbrak nog, tot vandaag.

Het beruchte Twitteraccount @EVLeaks heeft vandaag twee foto’s verspreid waarop mogelijk de Galaxy Tab 4 (7.0) te zien is. Dit is de kleinste tablet in de serie met een formaat van 7-inch. Hoewel we niet kunnen controleren of de afbeeldingen authentiek zijn mogen we er gezien de reputatie van EVLeaks van uitgaan dat we hier daadwerkelijk Samsungs nieuwste 7-inch tablet zien.

Samsung-Galaxy-Tab-4-7-lek

Uit de afbeeldingen kunnen we opmaken dat Samsung voor de vierde generatie Galaxy Tab tablets gekozen heeft voor een nieuw design dat meer overeenkomt met de smartphones van de Koreaanse fabrikant. Op de voorzijde zien we in ieder geval een webcam, een speaker, twee capacitieve knoppen en een home-knop terug.

Samsung-Galaxy-Tab-4-7-lek-3

Uit eerder opgedoken benchmarks en documenten kunnen we halen dat de Galaxy Tab 4 tablets over vergelijkbare specificaties beschikken. Zo zouden zowel het 7-inch en 8-inch als het 10.1-inch model voorzien zijn van een 1.280 bij 800 pixels resolutie en draaien op een Qualcomm Snapdragon 400-processor. Ook beschikken de tablets over 1GB of 1.5GB aan werkgeheugen, 8GB tot 32GB aan opslaggeheugen, optioneel 3G of 4G en Android 4.4 KitKat als besturingssysteem.

De verwachting is dat Samsung de Galaxy Tab 4 tablets op korte termijn presenteert. De Koreaanse fabrikant bevestigde vorige maand per ongeluk het bestaan van de tablets al.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 4 (7.0)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.