Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeeldingen Lenovo Miix 3 tablet met Windows 8 duiken op

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2014, 10:30 CategorieWindows

We gaan nog even door met gelekte afbeeldingen en kenmerken van nog onaangekondigde tablets. Nadat we gisteren nieuwe Asus Transformer Pad tablets tegenkwamen en vanmorgen over de Acer Aspire Switch 10 schreven is het nu de beurt aan de Lenovo Miix 3. 

Lenovo heeft eind vorig jaar de 8-inch Miix 2 gelanceerd, een kleine Windows 8 tablet met een aantrekkelijk prijskaartje. Begin dit jaar werd de Miix 2-serie uitgebreid met de 10.1-inch Miix 2 10 en de 11.6-inch Miix 2 11. Beide apparaten zijn zogenaamde hybride tablets, wat inhoudt dat ze in een keyboard dock geplaatst kunnen worden om het geheel als laptop te gebruiken.

Lenovo-Miix-3-lek-2

Hoewel de Miix 2 tablets pas een paar weken in de winkels liggen is op de website van reddot21 deze week de Miix 3-serie al opgedoken. Het gaat om een tablet met een vergelijkbaar design als de tablets in de huidige serie maar in een opvallende oranje afwerking. Net als zijn voorgangers is de Miix 3 in verschillende modi te gebruiken, waaronder een modus waarbij de tablet omgedraaid in het dock geplaatst wordt. Dit wordt door Lenovo omschreven als de entertainment-modus. In deze positie wijst ook de speaker, welke in het dock verwerkt zit, naar voren.

Lenovo tablet Miix 3 keeps the traditional notebook using mode, mean-while its screen can be detached as a Pad. With all necessary hardware and OS integrated in the panel part, it can run independently without the base. Magnetic connection between screen and base allows easy insertion and automatic alignment. When the screen connected base in another direction, the keyboard will be placed behind the screen to achieve an easy touching and comfortable watching experience. In this mode, the sub-woofer is user-oriented to enhance audio effect. 

Lenovo-Miix-3-lek

Over de specificaties van de onaangekondigde Miix 3 is nog niks bekend, maar mogelijk kiest Lenovo wederom voor een Intel Bay Trail-processor en Windows 8.1-software. Uit de afbeeldingen kunnen we halen dat het waarschijnlijk om een 10.1-inch tablet gaat, voorzien van een QWERTY keyboard dock met touchpad. De verwachting is dat Lenovo de Miix 3 op korte termijn presenteert.

 • Delen:
Lenovo Miix 2 10
Windows 8
Lenovo Miix 2 11
Windows 8

Reacties

 1. Erik
  06 maart, 2014 om 11:56

  De Lenovo miix

 2. Erik
  06 maart, 2014 om 11:58

  De Lenovo miix 2 10 ligt nog niet in de winkels. Wegens productiefout zijn alle 2 10 tablets teruggestuurd. Vandaar dat ze maar enkele dagen op de Saturn en Mediamarkt lagen.

 3. Bart
  06 maart, 2014 om 18:32

  Oooow, vandaar dat ik de Miix 2 10 nergens kon vinden. Weet iemand wanneer hij weer komt?

 4. Erik
  07 maart, 2014 om 12:56

  Wisten ze bij Saturn ook niet. Ben erg benieuwd.

 5. saskia aerts
  06 maart, 2015 om 20:56

  De miix 3 is reeds te bestellen in Belgie. Shop.Lenovo.be
  Zou willen weten of ze leveren in nederland.
  Zie dit als ideale tablet.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.