Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus komt met 7-inch MeMO Pad tablet voor 99 euro

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2014, 12:36 CategorieAndroid

Asus heeft al een tijdje de interessante MeMO Pad HD 7, een 7-inch tablet met prima prestaties, in het assortiment voor een prijs van inmiddels zo’n 139 euro. Het lijkt er echter op dat de Taiwanese fabrikant binnenkort een nog goedkoper model introduceert.

Uit documenten van de Bluetooth SIG kunnen we opmaken dat Asus werkt aan een tablet die gaat onder de naam MeMO Pad 7 (K017). Dit model beschikt onder meer over een 7-inch display met een 1.024 bij 600 pixels resolutie en een Intel Atom Z2520-processor met een kloksnelheid van 1.2GHz. De overige specificaties worden niet genoemd maar we mogen er van uitgaan dat de tablet voorzien is van 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer. Ook is het zo goed als zeker dat de tablet draait op Android-software.

Volgens het Italiaanse HDBlog gaat het om een goedkopere versie van de in 2013 gelanceerde MeMO Pad HD 7. De tablet zou binnenkort gelanceerd worden voor een prijs van 99 euro, wat overeenkomt met de belofte van Intel dat we snel goedkope Android tablets met een Intel-chip zouden gaan zien. Echter, we moeten een slag om de arm houden. Het kan namelijk ook om een nieuwe Fonepad tablet gaan. Asus zelf heeft het bestaan van dit model nog niet officieel bevestigd. 

Lees ook onze Asus MeMO Pad HD 7 review.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad HD 7 (ME173)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.