Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Onaangekondigde Asus Transformer Pad TF103 en TF303 duiken op

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2014, 23:33 CategorieAndroid

We wachten al geruime tijd op de opvolger van de Asus Transformer Pad TF100 en Transformer Pad TF300 en de verwachting was dat in ieder geval één model tijdens MWC 2014 gepresenteerd zou worden. Daar bleef het echter stil maar vandaag zijn twee nieuwe modellen gespot.

Op de website van Reddot21 zijn verschillende onaangekondigde tablets en hybride laptops te vinden waardoor we zien wat we de komende maanden kunnen verwachten. De Red Dot design-awards worden uitgereikt aan producten met een uniek of innovatief design. De Asus Transformer Pad TF103 en Transformer Transformer Pad TF303 zijn twee van de producten die we op de website tegenkomen. De nog onaangekondigde hybride Android tablets worden als volgt omschreven;

Renovated from last generation, TF103/TF303 is designed with new hidden hinge. You may detach the Transformer Pad easily by one finger. Pad only, TF103/TF303 is your portable entertainment center, while going with mobile dock, it becomes a good work companion. Pebble-shaped curve and fashionable color design, ASUS Transformer Pad upgrades your taste of mobile life. Equipped with front firing speakers, it provides powerful audio effect. New android function key design improves typing efficiency and experience.

Asus-TF303-Transformer-Pad-2

Uit de afbeeldingen en omschrijving kunnen we opmaken dat het gaat om twee nieuwe Transformer Pad modellen die beschikken over een wit design met speakers aan de voorzijde. Ook is het bekende mechanisme van Asus waarmee de tablet in het keyboard dock geplaatst kan worden weer aanwezig. De exacte specificaties van beide modellen zijn nog niet bekend, maar volgens Notebookitalia wordt de TF303 als high-end model in de markt gezet en uitgerust met onder meer een Full HD display, een Intel Bay Trail-processor en Android 4.4 KitKat. Het zou dan gaan om de opvolger van de eind vorig jaar gelanceerde Asus Transformer Pad TF701, waar wij in onze review zeer over te spreken waren. Het scherm van beide hybride tablets is waarschijnlijk 10.1-inch groot.

Asus zelf heeft nog niks officieel aangekondigd en dus blijft het gissen naar de volledige specificaties, de beschikbaarheid en de prijs. Mogelijk worden de nieuwe modellen in juni tijdens Computex 2014 officieel gepresenteerd.

  • Delen:
Asus Transformer Pad TF303CL en TF303K
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.