Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Buienradar-app nu ook geschikt voor Android tablets en iPad

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2014, 17:02 CategorieApplicaties

De Buienradar-app voor Android en iOS heeft vandaag een grote update gekregen. Voor de bezitters van een Android tablet of iPad is de belangrijkste verbetering dat de interface geoptimaliseerd is voor tablets.

De vernieuwde Buienradar-app krijgt naast een vernieuwde interface voor tablets de mogelijkheid om weersverwachtingen via social media te delen en een uitbreiding in de vorm van ‘Buienradar Plus’, een functie die volgens de dienst door velen aangevraagd werd. Hiermee krijg je toegang tot betaalde opties binnen de applicatie en worden de reclames uitgeschakeld.

Momenteel kan Buienradar Plus ingeschakeld worden voor een introductieprijs van 1,79 euro. Voor dit bedrag krijg je een applicatie zonder advertenties en is het mogelijk extra weersinformatie op te vragen. Zo kun je een 3-uurs en 24-uurs weersverwachting en radardiensten voor motregen, onweer, hagelkans en gevoelstemperatuur bekijken.

Buienradar-app

Voor 1,79 euro krijg je een jaar lang toegang tot de extra’s. Na een jaar worden de functies automatisch stopgezet totdat er weer betaald wordt. De app is nog steeds gratis te downloaden en voor de functionaliteit die we inmiddels gewend zijn hoeft niet betaald te worden.

De Buienradar-app is inmiddels 5,5 miljoen keer gedownload en de weersinformatie werd vorig jaar gemiddeld 30 miljoen keer per maand per mobiel bezocht. 

 • Buienradar
 • Delen:

Reacties

 1. m de haan
  26 januari, 2015 om 22:16

  Kennen jullie deze radar app? Van oorspronkelijke bedenkers van BR maar dan veel groter gebied ipv klein beeld http://weerslag.nl/service/mobieleapps

  Groet
  Michel

 2. Tony C
  01 maart, 2015 om 8:21

  Helaas werkt deze app niet meer op mijn iPad air. APP valt na enkele sec. na aanklikken helemaal weg. Meerdere gebruikers hebben dezelfde probleem. Uninstall en nadien opnieuw installeren heeft gewerkt tot dat ik de betaal versie liet herinstalleren. Toen weer dezelfde probleem. Spijtig toch?

 3. M. Bochem
  23 april, 2015 om 22:02

  Valt steeds weg!

 4. rob
  31 mei, 2015 om 16:49

  Helaas ook op mijn tablet werkt het niet meer, ook de gratis versie niet, heb op telefoon plus versie die wel werkt. Raar maar nog geen oplossing gezien.

 5. Dassie
  10 november, 2015 om 15:03

  Een andere app die ik interessant vind: http://www.weerplaza.nl/apps/buienalert/ Met een buienradar voor heel Europa en buienalarmen. Erg handig!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.