Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #39

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2014, 11:38 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app die structuur en overzicht brengt in je huishouden.

PicsArt

We hebben al veel applicaties voor het bewerken van foto’s op je Android tablet besproken maar over deze interessante app hebben we niet eerder geschreven. Met PicsArt kun je namelijk mooie collages maken, foto’s bewerken, op foto’s tekenen, effecten toevoegen, etc. Het is een zeer uitgebreide app, met veel leuke en handige effecten en extra tools, achtergronden en effecten die (soms tegen betaling) gedownload kunnen worden. Je kunt zelfs live camerabeelden gebruiken bij het aanmaken van bijvoorbeeld een collage, en natuurlijk is het eenvoudig om je foto’s, collages en kunstwerken te delen. Het is een multi-functionele app en de must-have wanneer je graag met foto’s en afbeeldingen knutselt op je tablet. 

PicsArt is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar voor sommige mogelijkheden, effecten en tools zijn wel in-app aankopen vereist.

  • PicsArt

Waze

Waze heb je misschien wel eens voorbij horen of zien komen. Het is inmiddels een zeer populaire app en mag niet meer op je Android tablet ontbreken, zeker niet wanneer je een kleiner model hebt en deze ook als navigatie inzet. Waze is een routeplanner-, navigatie- en locatie-app met diepe integratie van het sociale netwerk. Alle miljoenen gebruikers van de app zorgen ervoor dat informatie up-to-date is, dat kaarten helder en correct zijn, dat je real-time verkeersinformatie krijgt en dat je altijd de snelste of kortste route vindt. Dit betekent echter niet dat je per se uren kwijt bent om anderen te helpen. Je kunt actief meedoen en andere verder helpen, maar ook passief meedoen door de app simpelweg te gebruiken. Daarnaast kun je natuurlijk communiceren met je eigen vrienden in je sociale netwerk, bijvoorbeeld om ze te laten zien hoe lang het nog duurt voordat je op je afspraak bent.

Waze is gratis te downloaden in de Google Play Store.

  • Waze

FairShare

Leef jij ook in een huishouden waar het overzicht van klusjes voor de verschillende mensen snel verloren gaat, je niet van elkaar weet wie wat en wanneer doet, en waar de bonnetjes voor de gezamenlijke diners snel vergeten worden? Dan is FairShare een interessante app voor je. Deze relatief nieuwe app is namelijk ontwikkeld om je te helpen een overzicht te creëren van wie wat in huis moet doen, wie wat nog moet betalen en welke activiteiten er samen gedaan worden. Dit moet dan weer resulteren in een gezellig huishouden waarin iedereen tevreden is. 

FairShare is gratis te downloaden in de Play Store. Let wel; de app is alleen in het engels en je moet de dollartekens in je hoofd even omzetten naar eurotekens. Maar, de app is absoluut het proberen waard.

  • FairShare

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.