Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #40

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2014, 14:49 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app waarmee je snel een nieuwe taal leert.

Togethera

Foto’s delen met familie doen we veel te weinig maar we zetten wel continue foto’s op social media als Twitter en Facebook. Togethera is een app die de focust legt op de familie en het mogelijk maakt al je foto’s met opa’s en oma’s, neven en nichten en broers en zussen te delen. Naast foto’s kun je ook berichten en video’s met familieleden delen. Dit alles zonder vriendschapsverzoeken, volgers of abonnees. Puur een eenvoudige app waarin jouw foto’s en video’s te zien zijn voor je familie en jij alle leuke foto’s en video’s van je familie kunt bekijken. Wel kun je verschillende groepen aanmaken, bijvoorbeeld een aparte groep voor je schoonfamilie.

Togethera

Togethera is gratis te downloaden in de Google Play Store. Voor het gebruik van de app is geen abonnement vereist.

  • Togethera

Duolingo

Google Translate is leuk en handig maar het is veel fijner als je zelf wat woorden in een andere taal kunt spreken. Er zijn verschillende apps in de Google Play Store te vinden waarmee je andere talen kunt leren en één van de betere is Duolingo. Met deze app wordt het leren van een andere taal leuk want er wordt gebruik gemaakt van een soort ‘quiz format’. Momenteel worden Spaans, Frans, Duits, Portugees, Italiaans en Engels ondersteund. Let wel; andere talen dan Engels kunnen alleen vanuit het Engels geleerd worden. Een ideale app voor wanneer je even snel wat woorden en zinnen wilt leren, of wanneer je een week lang intensief wilt werken aan een nieuwe taal.

Duolingo is gratis te downloaden in de Google Play Store.

  • Duolingo

Glimmer

Er zijn honderden verschillende alarmklokken en wekkers in de Google Play Store te vinden maar Glimmer zegt de ultieme wekker te zijn waarmee je heerlijk uitgerust wakkeer wordt. Deze app laat je rustig wakker worden door een half uur voordat je wekker af moet gaan het scherm langzaam feller te laten worden, als een opkomende zon. Tussendoor kun je geluiden als zingende vogels laten weergeven en mocht je alsnog niet wakker worden na 30 minuten zorgen zorgen niet te missen geluiden ervoor dat je wakker wordt. Daarbij kun je notificaties laten uitschakelen zodat je midden in de nacht niet wakker gemaakt wordt voor een nieuwe e-mail.

Glimmer-2

Glimmer is gratis te downloaden in de Google Play Store maar om de app naar eigen wens in te stellen is een in-app aankoop vereist.

  • Glimmer

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.