Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #41

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2014, 15:44 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een zeer verslavend spel.

Molto

De standaard e-mailapp van Android is functioneel maar weinig bijzonder. Als je op zoek bent naar een wat fraaiere app met meer mogelijkheden dan is Molto interessant. Deze e-mailapplicatie is zeer fraai vormgegeven en biedt een geoptimaliseerde interface voor tablets. Je kunt in de app je Facebook koppelen, labels gebruiken, foto’s onder één inbox plaatsen en e-mails fullscreen bekijken. Momenteel lijkt de app het beste te werken met een Gmail, iCloud of Yahoo-account. De ontwikkelaar geeft aan dat er binnenkort ondersteuning voor POP3 en Microsoft Exchange toegevoegd wordt. Het is een gratis app dus zeker het proberen waard.

Molto-app

Molto is gratis te downloaden in de Google Play Store.

  • Molto

Threes

Als je van spelletjes houdt waarbij nadenken vereist is dan is Threes een spel dat je niet mag missen. Threes is al een tijdje één van de populairste games voor iOS en sinds vorige week ook beschikbaar voor Android tablets en smartphones. Het spel is gebaseerd op cijfers en het doel is om cijfers te matchen die drie of een veelvoud van drie vormen. Het klinkt vrij eenvoudig maar dat idee vergaat je na 2 minuten spelen snel. Dit is één van de meest verslavende games die wij tot op heden gespeeld hebben. Tel daar een fraai design en een leuke soundtrack bij op en het is een echte aanrader.

Threes is voor een bedrag van 1,43 euro te downloaden in de Google Play Store.

  • Threes

UPC Horizon TV

Afgelopen week was het dan eindelijk zover; UPC lanceerde zijn Android-applicatie waarmee live naar tv-zenders gekeken kan worden. De app is geschikt voor Android tablets en smartphones die minimaal op Android 4.0 Ice Cream Sandwich draaien en biedt toegang tot maximaal 88 zenders die live bekeken kunnen worden. Daarnaast kun je een uitgebreide tv-gids bekijken en is het mogelijk om opnamen met je tablet of smartphone in te plannen. Let wel; de app is alleen te gebruiken door UPC klanten die een Horizon-abonnement hebben en ook een internetabonnement hebben.

UPC-Horizon-tv-Android

De UPC Horizon TV-applicatie is gratis te downloaden in de Google Play Store.

  • UPC Horizon TV

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.