Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #34

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2014, 15:50 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een app om video’s te bekijken, eentje voor de feestdagen en een routeplanner.

Vodio

Deze app organiseert video’s die worden afgespeeld op netwerken als YouTube in categorieën. Zo kan je, als je aangeeft in welke onderwerpen je in bent geïnteresseerd, specifieke filmpjes bekijken die je mogelijk leuk vindt. Vodio leert je voorkeuren dankzij je profiel op Facebook en Twitter. Zo kan je snel veel leuke video’s ontdekken. Je kan bovendien ook zien wat je vrienden kijken en zo nog meer filmpjes vinden die voldoen aan jouw wensen.

ipad-video

In de app kan je favoriete delen met vrienden en familie. Ook kan je zoeken naar leuke video’s. Deze app is gratis te downloaden uit de App Store.

  • Vodio

Routeplanner

Met deze app kan je, zoals de naam al doet vermoeden, routes plannen. Dat is niet zo bijzonder, maar deze app werkt voor als je op de fiets bent. Het is een app die is uitgebracht door de Fietsersbond en is nog steeds in de testfase. De app werkt dus nog niet vlekkeloos maar wordt door gebruikers wel positief beoordeeld.

ipad-fietsrouteplanner

De app is gratis te downloaden uit de App Store.

  • Routeplanner

FeestCal

Je kan nu heel simpel alle Nederlandse feestdagen en schoolvakanties in je agenda zetten. Alle feestdagen staan dan een jaar vooruit doorlopend in je agenda. Je hoeft dus niets zelf meer in te voeren en je krijgt extra informatie over de verschillende feestdagen. Je kan de events ook bewerken, verplaatsen, verwijderen en synchroniseren met andere toegevoegde kalenders zoals iCal, Outlook en Exchange. Een voordeel van deze app is dat je ook dingen zoals het WK, de Eredivisie wedstrijden, maanstanden en de weeknummers over kan nemen naar je agenda.

ipad-feestdagen

Deze app is gratis te downloaden uit de App Store, echter kost elke categorie 0,89 of 0,99 euro.

  • Feestdagen

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.