Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #35

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2014, 11:32 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een app voor het boeken van je vakantie en een app voor de sportliefhebber.

Metronome Touch

Er zijn verschillende metronoom-apps verkrijgbaar in de App Store, maar Metronome Touch onderscheidt zich van de concurrentie door middel van het mooie en premium uiterlijk. De metronoom ziet er uit als een metronoom die je fysiek voor je hebt staan. Er zitten ook een paar heel handige functie’s in; zo kan je tappen om de beat te bepalen, sets maken met jou favoriete bpm en time signatures instellen. Als je meerdere iOS-apparaten hebt kan je ze ook synchroniseren. Zo speelt je hele band in dezelfde maat.

ipad-metronometouch

Deze app is voor een bedrag van 2,69 euro te downloaden uit de App Store.

  • Metronome Touch

VakantieVeilingen.nl

Deze website staat bekend vanwege de goedkope dagen weg en vakanties voor bijna niets. VakantieVeilingen.nl heeft sinds 2008 al meer dan 2 miljoen mensen aan een goedkoop dagje weg geholpen. Via deze gebruiksvriendelijke en fraaie app heb je toegang tot al je gewonnen veilingen en kan je door meer dan 800 aanbiedingen per dag bladeren. Ideaal dus wanneer je even tussendoor een leuk weekend weg of een vakantie voor weinig zoekt.

ipad-vakantieveiling

De app is gratis te downloaden uit de App Store en veilingen beginnen bij één euro.

  • VakantieVeilingen.nl

Official F1 app

Met de Official F1-app app kan je leaderboards bekijken, de tijden die gereden zijn bekijken en nieuws over de coureurs lezen. Met de start van het nieuwe seizoen is de app in een geheel nieuw, iOS 7 compatible, jasje gestoken. Er is ook een Premium Season Pass beschikbaar waarmee je het meeste uit de app haalt. Met deze pass kan je de officiële live timing tijdens de race zien. 

ipad-formulaone

Deze app is gratis te downloaden uit de App Store, echter kost een ‘Premium Season Pass’ 9,99 euro.

  • Official F1 app

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.