Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #37

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2014, 9:56 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een app voor het leren van je verkeersexamen en een met de beste campings voor je vakantie.

ACSI Campings Europa

De zomer komt er weer aan en dan gaan veel Nederlanders weer naar een camping om vakantie te vieren. Het nadeel van een camping waar je nog nooit geweest bent is dat je niet weet of het wel zo mooi is als op de foto’s in een brochure. ACSI heeft meer dan 8500 campings bezocht en beoordeeld. Deze zitten allemaal in deze app en zijn ook offline beschikbaar. Mocht je een weekje naar Italië gaan maar nog geen camping hebben uitgezocht, dan download je het pakket met alle Italiaanse campings en als je op een mooie locatie bent kijk je welke campings dichtbij zijn en aan je eisen voldoen.

ipad-acsi

ACSI Campings Europa is gratis verkrijgbaar in de App Store. Wel zijn de landen verdeeld over negen pakketten die allemaal los moeten worden aangeschaft. Alle pakketen hebben een prijs van 12,99 euro.

  • ACSI Campings Europa

VVN Praktisch Verkeersexamen

Al een behoorlijk lange tijd doen scholieren aan het eind van de basisschool een verkeersexamen. Dat houdt in dat je een toets moet maken op papier, en een stukje moet fietsen om te bewijzen dat je veilig kan fietsen en de regels kent. Om het theoretische gedeelte te oefenen kan je gewoon de regels leren, maar voor het praktische gaat dat iets lastiger. In deze iPad-app worden een heel aantal situaties voorgelegd met de vraag wat je moet doen. Dit komt grotendeels overeen met wat de scholieren tegenkomen in hun praktische verkeersexamen. Zo kunnen scholieren, eventueel met hun ouders, oefenen.

ipad-vvnexamen

Deze app is gratis te downloaden uit de App Store. 

  • VVN Praktisch Verkeersexamen

Dierenzoeker

Ondanks dat Nederland een dichtbevolkt land is, hebben we redelijk wat dieren rondlopen. In deze app hebben het NBC, het Klokhuis en EIS de 300 meest voorkomende dieren voor je bij elkaar gepakt. Als je nu in je achtertuin een dier tegenkomt en je wilt weten waar je precies mee te maken hebt kun je met deze app alles uitzoeken. De app verwacht dat je minstens één van de elf onderstaande kenmerken weet. Dus bijvoorbeeld waar het dier op lijkt, waar het leeft of de kleur.

ipad-dierenzoeken

De app is gratis te downloaden uit de App Store.

  • Dierenzoeker

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.