Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #4

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2014, 16:24 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week een onder andere een tekstverwerker en een app voor sportuitzendingen.

WritePlus

Hoewel de meegeleverde Office-suite van Windows over het algemeen in alle mogelijkheden voorziet, kunnen wij ons best voorstellen dat je af en toe wel eens een andere editor wilt gebruiken. WritePlus is de beste editor in de Windows Store. Vooral de ‘focused edit mode’ spreekt ons erg aan. Hierbij wordt alleen de alinea die je aan het bewerken bent uitgelicht. WritePlus is een gratis app maar de premium functies (zoals printen van documenten of exporteren naar Word) kosten geld en kun je vanuit de app kopen.

writeplus

WritePlus is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • WritePlus

YouTube MP3 Converter

Dit is een niet zo bekende maar hele handige app. Met deze app kun je YouTube-filmpjes converteren naar een .mp3 bestand, waardoor je die lokaal kunt afspelen. Het converteren gaat heel simpel, je kunt namelijk gewoon via de YouTube website het gewenste filmpje opzoeken, waarna je direct kunt converteren. Je kunt via deze app ook gemakkelijk je gedownloade MP3 bestanden terugvinden en beluisteren. Er zijn advertenties in deze gratis app te zien, maar die belemmeren je niet in het gebruik van de app.

youtubemp3

YouTube MP3 Converter is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • YouTube MP3 Converter

Sport1

Sport1 is een bekende speler op het gebied van sportuitzendingen. Van internationaal topvoetbal tot tennis, Sport1 biedt het allemaal aan. Via de gratis app kunnen abonnees en niet-abonnees een heleboel sporten bekijken. Livestreams, interessant nieuws en herhalingen van wedstrijden, via de app kan het allemaal. De clips zijn ook in HD te bekijken, wat deze app prima geschikt maakt om (eventueel live) op de hoogte te blijven van een heleboel topsport.

sport1edit

De Sport1 app is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Sport1

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een Windows tablet? Laat het weten in de reacties en wie weet staan ze in de editie van volgende week!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.