Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #7

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2014, 18:04 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week een app om je schoolactiviteiten goed te plannen en een handige vertaal-app.

SnapTouch

Iedereen kent Snapchat wel, het sociale netwerk waarmee je foto’s die maar bepaalde tijd te bekijken zijn kunt sturen naar andere mensen. De app is officieel beschikbaar op iOS en Android en heeft een zeer goede onofficiële app op Windows Phone. De developer van die app maakt gebruikt van de backend van SnapChat en dat werkt prima. Ook met een onofficiële app voor Windows 8 is dat het geval, wat betekent dat SnapChat ieder moment de werking van deze app kan stopzetten. Uit de ervaring van de Windows Phone app is echter gebleken dat ze dit niet zomaar doen. Via de app kun je foto’s verzenden en bekijken, vrienden toevoegen en teksten aan je foto’s toevoegen. Er is op moment van schrijven nog geen ondersteuning voor video’s, maar al met al is SnapTouch een prima (en gratis) manier om SnapChat op je Windows tablet te gebruiken.

snapedit

SnapTouch is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • SnapTouch

Bing Translator

Je tablet meenemen op vakantie kan heel handig zijn. Voor entertainment onderweg bijvoorbeeld, maar met de Bing Translator ook om snel teksten en zinnen te vertalen. Als je bijvoorbeeld wilt weten wat er op de menukaart staat kan je heel makkelijk de camera richten op de kaart, waarna Bing realtime de vertaling weergeeft. Erg handig! Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over datagebruik, want de meeste talen zijn te downloaden en zo offline ook beschikbaar. Bing Translator beschikt over bijna alle talen en heeft naast de camerafunctie ook spraak- en tekstinput. Daarnaast kun je gemakkelijk met één druk op de knop switchen tussen de twee talen die je op dat moment geselecteerd hebt.

bingedit

Bing Translator is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Bing Translator

Goed Plan

Wanneer je naar school gaat is het bijhouden van je huiswerk, projecten en lesuren erg belangrijk. Ook wanneer je zelf niet meer naar school gaat maar een kind van je wel, is de Goed Plan-app erg handig. Via deze app kan je makkelijk je lesrooster toevoegen, projecten en huiswerk bijhouden en per dag een takenlijst maken. Dit zorgt voor overzicht en duidelijkheid. Voor ouders ook uitermate geschikt om een oogje in het zeil te houden. De app is volledig Nederlands en overal wordt duidelijke uitleg bij gegeven. Kleine kinderen kunnen dus ook van deze app gebruiken maken.

goedplanedit

Goed Plan is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Goed Plan

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een Windows tablet? Laat het weten in de reacties en wie weet staan ze in de editie van volgende week!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.