Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet op je Windows tablet mogen ontbreken #6

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2014, 9:40 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week een app om je lock screen op te fleuren en een app om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws.

Amazing Lock Screen

Microsoft’s zoekmachine, Bing, gebruikt een achtergrondfoto op haar website. Deze achtergrondfoto verandert iedere dag naar een nieuwe foto. Mensen met een Windows Phone kunnen instellen dat deze foto automatisch op hun vergrendelscherm wordt ingesteld en automatisch geüpdatet wordt. Helaas biedt Windows 8 deze functie standaard niet, en dat is jammer, want de foto’s die gebruikt worden zijn altijd fraai. Dat is waar Amazing Lock Screen van pas komt. Deze app doet niets meer en niets minder dan het iedere dag updaten van je vergrendelingsscherm met de nieuwe foto van Bing. Enorm handig dus als je iedere dag een nieuwe achtergrond wilt hebben.

Amazing-Lockscreen-app

Amazing Lock Screen is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Amazing Lock Screen

Breaking News

Voor mensen die graag het nieuws volgen zijn er een heleboel handige apps in de Windows Store. Daarnaast zijn er ook een aantal RSS-lezers waarmee je op de hoogte kunt blijven van allerlei verschillende bronnen. Breaking News is een app die echter compleet nieuw is. Ze hebben apps op alle platforms (dus ook op Android en iOS) en hebben drie kantoren die constant op zoek zijn naar het laatste nieuws. Via de app wordt je dus eerder dan via de grote nieuwspublicaties op de hoogte gebracht van het laatste nieuws. Ideaal als je bovenop het nieuws wilt zitten!

Breaking-News-app

Breaking News is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Breaking News

Symbaloo

Symbaloo is een app gebaseerd op de redelijk bekende Symbaloo website. Symbaloo is eigenlijk gewoon een startpagina alleen dan een zelf in te delen startpagina. Veel mensen maken gebruik van deze handige manier om favoriete sites snel bij de hand te hebben. De Symbaloo app heeft dezelfde functies als de website, en je kunt daarnaast gemakkelijk al je favorieten en snelkoppelingen synchroniseren tussen al je apparaten. Zo heb je overal de laatste versie van je startpagina bij de hand. Daarnaast heeft Symbaloo een ingebouwde browser zodat je met één druk op de knop weer terug kunt naar je startpagina.

Symbaloo-app

Symbaloo is gratis te downloaden uit de Windows Store.

  • Symbaloo

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een Windows tablet? Laat het weten in de reacties en wie weet staan ze in de editie van volgende week!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.