Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eenvoudiger beheer zakelijke en persoonlijke Dropbox accounts

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2014, 12:46 CategorieApplicaties

Er zijn inmiddels verschillende grote spelers in de markt voor cloudopslag en de concurrentie is hevig. Alle partijen zoeken naar nieuwe manieren om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo gaat Dropbox het mogelijk maken om eenvoudig je zakelijke en persoonlijke accounts op één apparaat te beheren.

Op het gebied van prijs lijkt Dropbox voorlopig niet mee te gaan met de onlangs doorgevoerd prijsverlagingen van Google. Het bedrijf probeert op andere manieren klanten aan zich te binden. De focus is een tijdje terug al verschoven naar zakelijke gebruikers aangezien deze meer inkomsten opleveren, maar ook deze gebruikers beschikken vaak over een persoonlijk account.

Momenteel moet je eerst uitloggen op je zakelijke account om vervolgens weer in te loggen op je persoonlijke account. Dit is nogal omslachtig en maakt het beheren van al je bestanden op één apparaat niet eenvoudiger. Volgens The Verge komt Dropbox binnenkort met een eenvoudigere manier om zowel je zakelijke als persoonlijke accounts op al je apparaten te beheren. 

In een e-mail aan zakelijke gebruikers van de dienst laat Dropbox weten dat het binnenkort mogelijk wordt om toegang te krijgen tot zowel persoonlijke als zakelijke bestanden zonder uit en in te moeten loggen. De nieuwe feature wordt volgens de informatie uit de e-mail op 9 april uitgerold. Momenteel maken ongeveer 200 miljoen mensen en vier miljoen bedrijven gebruik van de cloudopslag van Dropbox.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.