Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto’s, prijzen en specs nieuwe Lenovo IdeaTab A7, A8 en A10 tablets

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2014, 10:42 CategorieAndroid

Lenovo heeft de afgelopen maanden heel wat nieuwe tablets gelanceerd, waaronder onlangs nog de Yoga Tablet 10 HD+. Het bedrijf lijkt echter nog meer tablets in ontwikkeling te hebben aangezien vandaag specificaties, afbeeldingen en prijzen van drie onaangekondigde modellen opgedoken zijn.

De Italiaanse collega’s van Eeevoltion hebben afbeeldingen en specificaties van de Lenovo IdeaTab A7, A8 en A10 in handen gekregen. Het grootste model is mogelijk een Windows tablet, terwijl de andere twee modellen Android tablets zijn. Lenovo zelf heeft nog geen informatie vrijgegeven over de tablets en wil het bestaan ook nog niet bevestigen.

Lenovo IdeaTab A10

De Lenovo IdeaTab A10 is een 10-inch tablet die mogelijk draait op Windows 8 en voorzien kan worden van een Bluetooth toetsenbord. Het toetsenbord beschikt over een gleuf waarin de tablet geplaatst kan worden om productief te kunnen werken. Op het keyboard dock zien we een Windows-logo terug maar mogelijk heeft Lenovo per ongeluk het dock van de Miix 2-serie voor de render gebruikt waardoor we niet met zekerheid kunnen zeggen dat het apparaat op Windows 8 draait. Het kan ook gaan om een Android tablet want de IdeaTab-serie heeft vooralsnog alleen Android tablets voortgebracht.

Lenovo-IdeaTab-A10

De A10 komt in twee verschillende varianten op de marlt; een met een 1.3GHz MediaTek MTK 8382 quadcore-processor en een met een 1.3GHz MediaTek MTK 8121 quadcore-processor. Beide modellen beschikken over een 10.1-inch ips lcd display, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, en WiFi voor draadloze communicatie. De prijzen, welke reeds door Notebookitalia gespot zijn, variëren van 211 tot 249 euro.

Lenovo-IdeaTab-A8

Lenovo IdeaTab A7 en A8

De Lenovo IdeaTab A7 en A8 zijn zo goed als zeker Android tablets en beschikken over respectievelijk een 7-inch en een 8-inch display. Beide tablets zijn voorzien van een MediaTek MTK 8382 quadcore-processor of MediaTek MTK 8121 quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen en een ips display.

Lenovo-IdeaTab-A7

Van het 8-inch model zou ook een 3G-versie gelanceerd worden voor een prijs van 211 euro. De WiFi-only modellen van de A7 en A8 zouden respectievelijk 125 euro en 175 euro gaan kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.