Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

FOX Sports GO nu ook beschikbaar voor klanten van UPC

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2014, 10:52 CategorieApplicaties

Het heeft even geduurd maar klanten van UPC kunnen vanaf nu ook gebruikmaken van de FOX Sports GO applicatie. Hiermee krijg je, afhankelijk van je abonnement, toegang tot de sportkanalen van FOX Sports.

De FOX Sports GO-app is al een tijdje beschikbaar voor een beperkte groep abonnees maar vanaf vandaag kunnen alle klanten van de digitale tv provider van de dienst gebruikmaken. Hiervoor heb je echter wel een abonnement op FOX Sports Eredivisie of FOX Sports International nodig.

Met de FOX Sports GO-dienst kun je middels een app op je smartphone of tablet, een app op je Smart tv of via de browser op je pc of laptop naar de kanalen van FOX kijken. Afhankelijk van je abonnement krijg je toegang tot vijf lineaire FOX Sports tv-kanalen en een web-kanaal met internationale uitzendingen. Via Sidekick (het tweede scherm van Fox Sports) kun je extra informatie over wedstrijden bekijken.

De applicaties voor Android en iOS zijn gratis te downloaden in respectievelijk de Google Play Store en Apple App Store. De dienst is te gebruiken via elk willekeurig WiFi-netwerk en kan ook gebruikt worden wanneer je verbindt via mobiel internet. Let wel dat dit ten koste gaat van je databundel en dus geld kan kosten.

UPC geeft aan dat er binnenkort mogelijk ook andere diensten voor abonnees via tablet en smartphone aangeboden worden. Deze zogenaamde GO-diensten zijn voor bijvoorbeeld Film1 en Sport1 in ontwikkeling. Onder meer Ziggo en UPC bieden reeds de HBO GO-dienst aan waarmee abonnees op hun tablet of smartphones naar films en series kunnen kijken.

Het enige dat nu (nog steeds) ontbreekt voor klanten van UPC is de Horizon TV-app voor Android. Onlangs liet het bedrijf weten de app met een beperkte groep gebruikers te testen. Over de beschikbaarheid voor alle abonnees is nog niks bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.