Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google bereidt Android 4.4.3 KitKat-update voor

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2014, 14:06 CategorieAndroid

Sinds december 2013 is Android 4.4.2 KitKat de meeste recente versie van Android. Deze kleine update voor Android 4.4 KitKat bracht een aantal bugfixes en verbeteringen. Binnenkort kunnen we Android 4.4.3 KitKat verwachten.

Volgens diverse insiders is Google begonnen met het testen van een kleine update voor het Android besturingssysteem. Deze update gaat onder de naam Android 4.4.3 KitKat en moet binnenkort uitgerold worden naar smartphones en tablets.

Wat de update precies brengt is nog onduidelijk maar waarschijnlijk heeft Google een aantal belangrijke bugs opgelost, waaronder een bug in de camera-app waardoor de batterijduur van smartphones en tablets verslechtert. Of er nieuwe functies toegevoegd worden is niet bekend.

De verwachting is dat Google Android 4.4.3 KitKat op korte termijn uitrolt naar de Nexus-apparaten, waaronder de Nexus 7 (2013) en Nexus 10. Zoals altijd is de update voor andere tablets afhankelijk van de plannen van de betreffende fabrikant. Onlangs zijn diverse fabrikanten begonnen met updates naar Android 4.4.2 KitKat.

Wanneer Google met een compleet nieuwe Android-versie komt is nog onduidelijk. Mogelijk maakt de internetgigant tijdens Google I/O in juni van dit jaar meer bekend. Er gaan ook al een tijdje geruchten dat Google tijdens dit evenement een nieuwe Nexus-tablet presenteert, mogelijk de Google Nexus 8.9 en een nieuwe versie van de Google Nexus 7.

  • Delen:

Reacties

  1. appgoeroes
    24 maart, 2014 om 16:06

    Uit verschillende bronnen maken wij ook op dat de batterij langer meegaat na de update

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.