Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP lanceert ProBook x360 310 convertible met Windows 8.1

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2014, 11:25 CategorieWindows

Afgelopen februari introduceerde HP de Pavilion x360, een convertible laptop met Windows 8.1-software. Vandaag kondigt de Amerikaanse fabrikant een zakelijke variant van dit model aan in de vorm van de ProBook x360 310.

HP heeft de afgelopen maanden een vloedgolf aan nieuwe tablets, hybride laptops en convertibles gelanceerd. Zo bracht het bedrijf onder meer de ElitePad 1000 G2, de EliteBook Revolve 810 G2 en de Pro x2 410 voor zakelijke gebruikers op de markt. 

Ook de ProBook x360 310 is gericht op zakelijke gebruikers en is voorzien van hetzelfde design als de Pavilion x360. Het is een zogenaamde convertible, wat inhoudt dat je het apparaat in verschillende modi kunt gebruiken. In één van deze modi kan het display 360 graden omgeklapt worden zodat het geheel als tablet te gebruiken is.

De ProBook x360 is uitgerust met een 11.6-inch ips lcd display en wordt in verschillende configuraties gelanceerd. HP heeft de exacte specificaties nog niet bekendgemaakt maar er kan gekozen worden uit een variant met Intel Pentium- of Intel Celeron-processor, en daarnaast heb je de keuze uit een 750GB harddisk en een SSD opslaggeheugen. Het besturingssysteem is Windows 8.1 Pro.

HP-ProBook-x360-310

Ook wordt de convertible standaard geleverd met een WWAN-module en kan er gekozen worden voor Bluetooth met I/O-poorten. Voor videogesprekken is de ProBook x360 310 voorzien van een HD webcam boven het scherm en de Beats Audio speakers moeten voor een optimale weergave van de audio zorgen. De overige specificaties zijn nog niet bekendgemaakt maar waarschijnlijk beschikt ook dit model over een 1.366 bij 768 pixels resolutie en 2GB aan werkgeheugen.

De HP Pavilion x360 moet binnenkort in Nederland verschijnen voor een adviesprijs van 449 euro. De ProBook x360 310 komt later dit jaar op de markt. De adviesprijs van dit model is nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:
HP Pavilion x360
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.