Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei Vogue tablets met premium design en 4G duiken op

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2014, 13:28 CategorieAndroid

Afgelopen maand introduceerde Huawei tijdens MWC 2014 twee nieuwe tablets; de MediaPad X1 met een 7-inch hoge resolutie display en de MediaPad M1 met 8-inch display en 4G/LTE. Mogelijk introduceert het Chinese bedrijf binnenkort nog een aantal tablets want vandaag zijn de nog aangekondigde Vogue modellen gespot.

Op de website van reddot21, waar vandaag al meerdere onaangekondigde tablets verschenen zijn, komen we afbeeldingen van de Huawei Vogue tablets tegen. Deze modellen zijn nog niet door Huawei gepresenteerd maar worden door de website geprezen om het design. Onderstaande omschrijving is bij de afbeeldingen geplaatst. 

In designing the Vogue tablet, great attention is paid to user experience. The product is simple, concise, light-weight, and thin. Meanwhile, the product supports LTE, providing high-speed network access. The chamfer triplex metal design is used for the body, creating a high-end and high-quality feeling. A black display exhibits the best visual and display ratios. The short edges greatly facilitate operations with one hand or playing with social applications when the product is held vertically. The dual stereo speakers can sense the distance between the user and product, adjust the volume automatically, and shift between earphone mode and speaker mode. The Vogue is available in 7 inches, 8 inches, and 10 inches for different users and using scenarios, improving the user experience in the whole industry.

Huawei-Vogue-tablets-lek-2

Uit de omschrijving en afbeeldingen kunnen we opmaken dat de Huawei Vogue tablets komen in 7-inch, 8-inch en 10-inch formaten, allen uitgerust met 4G/LTE voor snel mobiel internet. De tablets zijn voorzien van een display dat bijna van rand tot rand loopt, een camera aan zowel de voorzijde als achterzijde, en een speaker aan de voorzijde boven het display. Opvallend in de omschrijving is de functie waarmee de afstand tussen de tablet en de gebruiker berekend wordt om vervolgens het volume van de speakers hierop aan te passen.

Zoals gezegd heeft Huawei de tablets zelf nog niet officieel aangekondigd en momenteel is niet duidelijk of en wanneer we deze modellen op de markt zien verschijnen.

  • Delen:
Huawei MediaPad X1 7.0
Android Jelly Bean (4.2)
Huawei MediaPad M1 8.0
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.