Lenovo Folder Pad Tablet met ingebouwde standaard duikt op

09 maart 2014 1 Minuut 0 Reacties
Lenovo-logo-retina

De afgelopen week hebben we verschillende onaangekondigde tablets voorbij zien komen dankzij de website van Red Dot. Zo verschenen de eerste afbeeldingen en specificaties van de Asus Transformer Pad TF303, de Huawei Vogue tablets en de Lenovo Miix 3 tablet. Lenovo lijkt echter nog een tablet in ontwikkeling te hebben; de Folder Pad Tablet.

Lenovo heeft het afgelopen jaar laten zien veel aandacht te schenken aan het design van tablets. Zo introduceerde het bedrijf de Miix 2 tablets met uniek keyboard dock dat ook als entertainment dock dient en bracht het bedrijf de Yoga Tablets met ingebouwde standaard en ‘magazine design’ op de markt. Ook de onaangekondigde Lenovo Folder Pad Tablet beschikt over een unieke designfeature.

Qua specificaties is nog veel onduidelijk maar uit de Windows-knop aan de voorzijde kunnen we afleiden dat de tablet op Windows 8 draait. Lenovo heeft de Folder Pad Tablet nog niet officieel aangekondigd. Het is dus nog niet duidelijk of en wanneer dit model op de markt verschijnt.

Reacties (0)