Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Folder Pad Tablet met ingebouwde standaard duikt op

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2014, 10:45 CategorieWindows

De afgelopen week hebben we verschillende onaangekondigde tablets voorbij zien komen dankzij de website van Red Dot. Zo verschenen de eerste afbeeldingen en specificaties van de Asus Transformer Pad TF303, de Huawei Vogue tablets en de Lenovo Miix 3 tablet. Lenovo lijkt echter nog een tablet in ontwikkeling te hebben; de Folder Pad Tablet.

Lenovo-folder-pad-tablet

Lenovo heeft het afgelopen jaar laten zien veel aandacht te schenken aan het design van tablets. Zo introduceerde het bedrijf de Miix 2 tablets met uniek keyboard dock dat ook als entertainment dock dient en bracht het bedrijf de Yoga Tablets met ingebouwde standaard en ‘magazine design’ op de markt. Ook de onaangekondigde Lenovo Folder Pad Tablet beschikt over een unieke designfeature.

Lenovo-folder-pad-tablet-2De Lenovo Folder Pad Tablet is voorzien van een achterzijde met ingebouwde kickstand. Wanneer een deel van de achterzijde opengeklapt worden kan de tablet in een hoek op tafel geplaatst worden. Sluit hier vervolgens een draadloos keyboard, welke doet denken aan de Touch Cover voor de Microsoft Surface, op een en je hebt een desktopopstelling. Sony introduceerde eind vorig jaar een vergelijkbare tablet in de vorm van de VAIO Tap 11.

Qua specificaties is nog veel onduidelijk maar uit de Windows-knop aan de voorzijde kunnen we afleiden dat de tablet op Windows 8 draait. Lenovo heeft de Folder Pad Tablet nog niet officieel aangekondigd. Het is dus nog niet duidelijk of en wanneer dit model op de markt verschijnt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.