Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG bevestigt Android 4.4 KitKat-update voor G Pad 8.3

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2014, 11:53 CategorieAndroid

Een aantal weken terug bleek uit User Agent Profiles al dat LG druk bezig was met het testen van Android 4.4 KitKat voor de G Pad 8.3, maar de Koreaanse fabrikant had zelf nog niet bevestigd dat de update beschikbaar gesteld zou worden. Daar komt deze week verandering in want LG heeft in Duitsland bekendgemaakt de update in het tweede kwartaal uit te rollen.

Via Facebook maakt LG Duitsland deze week bekend dat de eind vorig jaar gelanceerde G Pad 8.3 in het tweede kwartaal van dit jaar een update naar de meest recente versie van Android zal krijgen. De exacte datum en de mogelijke extra verbeteringen die LG doorvoert worden op een later moment bekendgemaakt.

Android 4.4 KitKat is met name gericht op betere prestaties voor toestellen met minimale specificaties maar daar kunnen we de G Pad 8.3 met een Snapdragon-chip en 2GB aan werkgeheugen niet onder scharen. Verder biedt deze versie van Android verbeteringen voor de persoonlijke Google Now assistent, wordt het eenvoudiger om met je Android tablet te printen en kun je sneller een back-up van al je gegevens maken.

De LG G Pad 8.3 is zoals de naam al aangeeft een 8.3-inch tablet met een hoge resolutie display, een Qualcomm Snapdragon 600-processor, 2GB aan werkgeheugen, twee camera’s en 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden. Onze ervaringen met deze tablet vind je terug in de LG G Pad 8.3 review.

  • Delen:
LG G Pad 8.3
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.