Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Link Bubble-browser voor Android laat links in de achtergrond laden

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2014, 12:16 CategorieAndroid

Wanneer je een Android tablet of smartphone hebt, heb je de keuze uit een groot aantal browsers die te vinden zijn in de Play Store. Hoewel de ene browser wat sneller is dan de andere, is de functionaliteit veelal gelijk. De nieuwe Link Bubble-browser voor Android is echter daadwerkelijk anders en moet de gebruiker kostbare seconden besparen.

De Link Bubble-browser is volgens de ontwikkelaar ideaal wanneer je niet langer wilt wachten op links die openen. De browser laat links niet direct in een nieuw venster openen waardoor je een aantal seconden moet wachten voordat deze geladen zijn. In plaats daarvan verschijnt er een bubbel in je scherm waarin getoond wordt dat de pagina in de achtergrond geladen wordt. 

De browser beschikt over diepe integratie met de apps op je Android tablet of smartphone. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een Instagram-foto in de Twitter-app openen maar in de app blijven totdat de link in de Instagram-app geopend wordt. Zonder de Link Bubble wordt je eerst doorverwezen naar de browser, waarna deze weer verdwijnt en vervolgens de Instagram-app geopend wordt. Deze tussenstap verdwijnt met de Link Bubble, en bespaart je dus tijd.

Ook kun je in apps twee links aanklikken zonder dat je na het klikken op de eerste link direct naar de browser verwezen wordt en vervolgens weer terug naar de app moet om op de tweede link te klikken. Met Link Bubble gebeurt dit allemaal in de achtergrond en zie je in de Bubble dat er twee links geladen worden. De Bubble is dus een tussenstap waarin alles voor je klaargezet wordt. Zodra alles geladen is wordt dit direct aangegeven en kun je schakelen naar een link in de browser of een andere app.

Verder biedt de app integratie met YouTube waardoor je video’s in websites direct in de YouTube-app kunt openen, is het mogelijk links uit de Bubble aan Pocket toe te voegen en kun je in de statistieken van de app bekijken hoeveel tijd je in totaal bespaard hebt.

Link Bubble is gratis te downloaden in de Google Play Store maar de gratis-versie biedt ondersteuning voor één app en beperkt het aantal tabs dat tegelijkertijd geopend kan worden tot één. De betaalde versie (3,59 euro) biedt ondersteuning voor alle apps op je tablet of smartphone en laat je een onbeperkt aantal tabs openen. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.