Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Medion werkt aan 7-inch Android tablet en 15.6-inch Windows 8 hybride

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2014, 13:39 CategorieAndroid

Deze week hebben we heel wat onaangekondigde tablets voorbij zien komen dankzij de website reddot21.com. Hierop zijn diverse tablets, convertibles en hybride laptops te zien die door de organisatie Red Dot geroemd worden om hun design. Gisteren zagen we onder meer de nog onaangekondigde Acer Aspire Switch 10 en de Asus Transformer Pad F303 voorbij komen en vandaag is het de beurt aan twee modellen van Medion.

Medion komt mogelijk binnenkort met de Akoya S621XT, een hybride laptop met een formaat van maar liefst 15.6-inch. Dit apparaat beschikt over een hybride design waardoor het display uit het keyboard dock gehaald kan worden en als stand-alone tablet kan worden gebruikt. Het formaat is opvallend omdat we tot op heden nog nauwelijks 15,6-inch tablets voorbij hebben zien komen.

Medion-Akoya S621XT-lek

Net als bij de andere tablets en convertibles die gelekt zijn ontbreken de belangrijkste specificaties, net als de lanceerdatum en de prijs. Uit de foto’s en de omschrijving kunnen we echter halen dat het dock voorzien is van in ieder geval twee USB-poorten en dat de tablet uitgerust is met een HDMI-poort. De home-knop aan de voorzijde bevestigt dat we te maken hebben met een apparaat dat draait op Windows 8.1. Daarnaast kan een deel van het dock gebruikt worden om de tablet, los, in een hoek op tafel te plaatsen.

Medion LifeTab E731x-lek

Naast deze convertible is er een 7-inch tablet van Medion opgedoken. Er is nog maar weinig bekend over Medion LifeTab E731x, behalve dat het om een 7-inch model met een fraai en opvallend design gaat. Medion lijkt er namelijk voor gekozen te hebben de tablet in een deels rubberen behuizing te plaatsen waardoor de tablet tegen een stootje kan. Ook zien we de stand-by knop op de achterzijde terug in plaats van in de rand. Verder beschikt de tablet in ieder geval over een USB- en HDMI-poort en draait het geheel op Android-software.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.