Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft lanceert Surface 2 4G/LTE officieel

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2014, 16:59 CategorieWindows

Microsoft heeft vandaag, bijna zes maanden na de lancering van de Surface 2, eindelijk een 4G-versie van de tablet gelanceerd. Echter wordt de tablet voorlopig alleen in de VS op de markt gebracht.

In samenwerking met provider AT&T heeft Microsoft vandaag de Surface 2 4G/LTE aangekondigd. De tablet is vanaf nu te kop voor een prijs van 679 dollar, 130 dollar meer dan de WiFi-only variant van de tablet. De 4G-versie wordt echter inmiddels ook al aangeboden door een aantal winkelketens in de VS.

Naast de 4G-module voor mobiel internet komt het nieuwe model een jaar gratis Skype-telefoongesprekken naar vaste nummers in 60 landen, onbeperkt Skype WiFi voor een jaar en twee jaar 200GB aan gratis opslagruimte bij Microsofts eigen en onlangs vernieuwde OneDrive-dienst. 

Het overige komt overeen met de WiFi-only variant. Zo beschikt de tablet over een 10.6-inch display met een Full HD-resolutie, een Nvidia Tegra 4 quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, twee camera’s, Window s8.1 RT-software en een gratis versie van Office 2013 Home & Student Edition. Ook de optionele Touch Cover en Type Cover kunnen met dit model gebruikt worden. 

Vooralsnog is niet duidelijk of de Surface 2 4G/LTE ook zijn weg naar Nederland zal vinden. Daarnaast is niet bekend of er ook een 4G-versie van de Surface Pro 2 gelanceerd zal worden.

Lees ook onze Microsoft Surface 2 review.

  • Delen:
Microsoft Surface 2
Windows RT

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.