Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft Office voor de iPad deze maand nog te downloaden’

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2014, 10:30 CategorieApplicaties

Er gaan al bijna twee jaar geruchten over een Office-applicatie voor de iPad maar Microsoft heeft tot op heden nog niks officieel aangekondigd. Het bedrijf uit Redmond zou echter deze maand nog Office voor de iPad lanceren.

Volgens diverse Amerikaanse media, waaronder The Verge, zal Microsofts nieuwe CEO, Satya Nadella, volgende week tijdens een persevenement de langverwachte en veelbesproken versie van Office voor de iPad presenteren. Het evenement vindt plaats op 27 maart en staat in het teken van de cloud en mobiele apps. In oktober van vorig jaar liet Microsoft al weten te werken aan een Office-app voor de iPad.

In juni van vorig jaar introduceerde Microsoft een Office-app voor de iPhone welke alleen als opgeblazen versie op de iPad te gebruiken is. Microsoft gaf destijds aan dat de Web Apps van Office voor tablets de beste ervaring bieden en hier waren bezitters van een iPad dan ook op aangewezen. Daarbij liet het bedrijf weten dat een iPad-versie van Officie voorlopig niet zou komen.

Volgens Amerikaanse media is de iPad-app van Office te vergelijken met de iPhone-versie en is dus een abonnement voor Office 365 vereist om van de bewerkingsmogelijkheden gebruik te maken. Dit abonnement kost 99 euro per jaar. Binnen de app wordt het mogelijk om Word-, Excel-, PowerPoint- en OneNote-bestanden te bekijken, aan te maken en te bewerken. Outlook, de e-mailapp van Microsoft, maakt geen deel uit van het pakket.

  • Delen:
Apple iPad Air
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.