Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nextgen Reader: RSS-reader voor Windows 8 (tijdelijk gratis)

Geschreven door
Geplaatst op11 maart 2014, 10:30 CategorieApplicaties

De Windows Store voor Windows 8 begint langzaam aan vorm te krijgen en er zijn dan ook verschillende fraaie en handige apps te vinden. Als je op zoek bent naar een RSS-lezer voor je Windows 8 tablet, laptop of desktop dan is Nextgen Reader een aanrader.

Nextgen Reader is een platform dat aangestuurd wordt door het populaire Feedly en biedt een fraai overzicht van het laatste nieuws op je Windows 8 apparaat. De interface is compleet geoptimaliseerd voor touch en dus ideaal voor diegenen met een Windows 8 of RT tablet. Daarnaast zijn er verschillende keyboard shortcuts om ook op je desktop en laptop snel door het laatste nieuws te bladeren.

Nextgen-Reader-3

Om de Nextgen Reader te gebruiken heb je een Google-account nodig en het delen van artikelen is mogelijk via onder meer OneNote, EverNote, Mail en Twitter. De app beschikt over een speciale ‘modern’ interface voor tablets en kan ook op kleine tablets in portrait-modus gebruikt worden. Ook is er de keuze uit een ‘light’ of ‘dark’ theme en is het mogelijk een live tile aan het startscherm van je Windows-apparaat toe te voegen.

Nextgen-Reader-2

Normaal gesproken moet er een paar euro voor de app betaald worden maar alleen vandaag is Nextgen Reader gratis te downloaden. Doe er dus je voordeel mee!

  • Nextgen Reader
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.